LeKi Yleisurheilun viikko- ja seurakisa I

Aika: 
03.06.2021 - 17:30
Paikka: 
Hakkarin urheilukenttä, Lempäälä

LeKi Yleisurheilun järjestämät ensimmäiset viikkokisat yli 9-vuotiaille ja seurakisat 5-7-vuotiaille pidetään torstaina 3.6.2021 klo 17.30 Hakkarin urheilukentällä.

Sarjat ja lajit:
N/M: 100m, pituus
N/M19: keihäs
N/M17: keihäs
P/T15: 100m, pituus, keihäs
P/T13: 60m, korkeus,kuula
P/T11: 60m, kuula, seiväs
P/T9: 40m, 400m, keihäs
P/T7: 40m, pallo
P/T6: 40m, pallo
P/T5: 40m, pallo
 
Huom! Kenttälajeissa 4 suoritusta.
 
P/T5-sarjasta ylöspäin järjestetään kesän aikana neljät viikkokisat sekä LeKin mestaruuskilpailut (3.6., 10.6., 15.7., 29.7. ja 19.8.), joissa pääsee kilvoittelemaan itsensä tai kavereiden kanssa oikeiden yleisurheilukisojen tunnelmassa. Kisoissa on tänäkin kesänä mukana lekiläisten lisäksi suuri joukko urheilijoita eri puolilta Hämeen piiriä ja Suomea. Houkuttimena ovat mm. monipuolinen lajivalikoima, sähköajat ja tuulimittaus. Seuran omat viikkokisat ovat oleellinen osa kesäkauden urheilukoulua.
 
Sarjoihin (P/T5 - P/T15) kilpailuissa aktiivisesti osallistuneet LeKi Yleisurheilun urheilukoululaiset, nuorisovalmennusryhmäläiset tai jäsenet palkitaan urheilukoulun päätöstilaisuudessa.
 


ILMOITTAUTUMINEN:

Ilmoittautua voi suoraan kilpailukalenteriin, kunhan yleisurheilulisenssi on voimassa = nimi näkyy urheilijalistalla. Nuoremmille urheilukoululaisille lisenssi hankitaan seuran toimesta, kun urheilukoulu on maksettu. LeKin yleisurheilukoululaisille ei ole ilmoittautumismaksua.
Ilmoittautuminen kilpailukalenterin kautta: 8-15v (sekä miehet ja naiset) sekä nuoremmat tai urheilukoulun aikana tai paikan päällä klo 16.30 - 17.00. (Huom. Ilmoittautuminen kilpailukalenterin kautta vaatii lisenssin, jonka LeKi YU hankkii vihreän ja keltaisen ryhmän jäsenille urheilukoulumaksun maksamisen jälkeen). Ne joiden lisenssi ei vielä näy järjestelmässä, voivat ilmoittautua myös sähköpostilla soitteeseen: kilpailut@lekiyu.net
Sähköpostin otsikko: 3.6. ilmo
Sisällöksi kilpailijan tiedot:
- Sarja (T5 / P5 / T6 / P6 / T7 / P7)
- Etunimi Sukunimi

- Seura (LeKi YU)
 
AIKATAULUT:
Aikataulut löytyvät Kilpailukalenterista ilmoittautumisen yhteydessä. Aikataulu on ohjeellinen, joten ajat voivat poiketa ilmoitetusta, sillä lajit pyritään aloittamaan heti, kun kilpailijat ja suorituspaikat ovat vapaat.
 
PALKINNOT:
Kilpailussa ei jaeta palkintoja.
 
Kilpailutapahtumassa noudatettavat erityisjärjestelyt ja ohjeistukset:

Kilpailusäännöt
Kilpailut suoritetaan virallisten kilpailusääntöjen mukaisesti kiinnittäen huomiota turvaetäisyyksiin ja hygieniaan niiltä osin, kuin se kilpailusuorituksen luonnetta muuttamatta on mahdollista.

Jälki-ilmoittautuminen
Jälki-ilmoittautuminen kaikkiin lajeihin kilpailukansliaan klo 16.30-17 välisenä aikana. Kilpailukansilia sijaitsee kentän huoltorakennuksen yhteydessä.

Kioski
Kioski palvelee huoltorakennuksen yhteydessä. Jonotuksessa noudatetaan turvavälejä, eikä kioskin eteen jäädä parveilemaan.

Valmentajat ja huoltajat
Valmentajien ja huoltajien läsnäolo sisäkentällä ja suorituspaikoilla on kielletty. Poikkeuksena nuorimpien sarjojen (5-7v) lajien osalta huoltajan apu sallitaan, mutta suorituspaikalle vain yksi huoltaja per osallistuja muita ohjeistuksia noudattaen.

Poistuminen kentältä oman kilpailun jälkeen
Urheilijoiden tulee poistua suorituspaikoilta mahdollisimman nopeasti oman kilpailun päättymisen jälkeen.

WC:t ja pukuhuoneet
Huoltorakennuksen yhteydessä olevat WC-tilat ovat auki, mutta pukukopit eivät ole käytettävissä.

Välineiden tarkastus
Välineiden tarkastuksessa kiinnitetään erityistä huomiota käsihygieniaan ennen ja jälkeen tarkastuksen. Välinetarkastus tapahtuu huoltorakennuksen yhteydessä olevassa varastossa.

Verryttely
Suosituksena on, että verryttelyt tehdään mahdollisuuksien mukaan Hakkarin kentän lähellä olevilla ulkoilureiteillä.

Tulokset
Kisoissa on käytössä vain livetulospalvelu. Linkki tuloksiin löytyy kilpailupaikan ilmoitustaululta.

Kaikissa kilpailutapahtumaan liittyvissä tilanteissa kiinnitetään erityishuomiota hygieniaan ja turvaetäisyyksiin:
- Välttäkää ylimääräisten huoltajien saapumista kilpailualueelle.
- Älä saavu alueelle, mikäli olet kipeä tai sinulla on hengitystieoireita.
- Muista riittävä turvaväli (2 m) muihin ihmisiin kaikissa tilanteissa, myös toimitsijatehtävissä ja katsomoissa
- Huolehdi käsihygieniasta. Pese kädet tai käytä käsidesiä kentälle saapuessa ja saniteettitiloissa vierailtuasi. Käsidesiä on saatavilla alueella.
- Yski ja aivasta kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaan.- Kenenkään ei pidä tulla kilpailupaikalle, jos on pieniäkin sairauden oireita.
- Suosituksena on, että kaikki kilpailutapahtumaan paikalle saapuvat tutustuvat myös SUL:n ohjeistuksiin kilpailutoiminnasta https://www.yleisurheilu.fi/uutinen/suln-ohjeet-ja-suositukset-alkukesan-harjoitus-ja-kilpailutoimintaan/

 
TOIMITSIJAILMOITTAUTUMINEN:
Jotta kilpailut saadaan vedettyä jouhevasti läpi tarvitsemme vanhempien apua eri toimitsijatehtäviin. Näissäkin kilpailuissa on tarvetta yli 40:lle vapaaehtoiselle, joten käy katsomassa, mitä tehtäviä on vapaana ja ilmoita itsesi toimitsijaksi kätevästi oheisella lomakkeella tai sähköpostitse hannu.niemela@lekiyu.net
 
Ohjeita toimitsijoille sekä Lasten Yleisurheilusäännöt -dokkareista löytyy tietoja eri lajien toimitsemiseen.
 
Tervetuloa kisaamaan Hakkariin! Kaikki rohkeasti mukaan, niin ensikertalaiset kuin kokeneetkin!