KESÄN URHEILUKOULURYHMIIN ILMOITTAUTUMINEN!

LeKi Yleisurheilun 2-15 -vuotiaiden kesän urheilukouluryhmissä koetaan vauhdikasta menoa, yhdessäoloa ja onnistumisen elämyksiä!
 
Ilmoittautuminen yleisurheiluleikkikouluun kesä 2020

HUOM! YLEISURHEILULEIKKIKOULUN RYHMÄT (AIKUINEN-LAPSI KLO 17.15-18.15 (2-4 V), VIHREÄ (4-5 V) JA KELTAINEN (6-7 V)) OVAT VALITETTAVASTI TÄYNNÄ JA ILMOITTAUTUMINEN SULJETTU, voit ilmoittautua jonoon odottamaan vapautuvaa paikkaa (valitse kohdassa Ilmoittautuminen ryhmään).

HUOM! Aikuinen-lapsi ryhmässä on nyt mahdollisuus osallistua myös klo 18.15-19.15. Tuossa ryhmässä on muutamia paikkoja vielä vapaana. Laittakaa ilmoittautumisen yhteydessä lisätietoihin "Ryhmä klo 18.15-19.15". 

Yleisurheiluleikkikoulussa (2-7 -vuotiaat) opetellaan liikkumisen perustaitoja (juoksemista, hyppäämistä ja heittämistä) leikkien ja pelien varjolla sekä kokeillaan rohkeasti yleisurheilun eri lajeja!
 
 
Yleisurheilukoulussa (8-15 -vuotiaat) on perusliikunnan lisäksi yleisurheilun lajitaitojen kehittämiseen tähtäävää harrastustoimintaa! Säännöllisissä ja suunnitelluissa treeneissä liikunnan perustaitojen lisäksi lapsille ja nuorille opetetaan monia elämässä tarvittavia tunne- ja vuorovaikutustaitoja. Yleisurheilukoulu sopii monipuolisuutensa ansiosta hyvin myös oheis- ja kesätreeniksi muiden lajien harrastajille! 
 
 
Kesän uutuutena on aikuisten yleisurheilukoulu, jonne voivat osallistua kaikki lajiharjoittelusta kiinnostuneet!
 
 
Nähdään kesällä urheilukentällä, tervetuloa mukaan!
 
Kesän 2020 urheilukoulutunnelmiin pääset täällä: