Alkanut vuosi tuo uutta Lempäälän Kisa Yleisurheilun seuratoimintaan ja sen organisointiin

Timo Reunanen on aloittanut Lempäälän Kisa Yleisurheilun toiminnanjohtajana vuoden 2021 alusta. Reunasella on pitkä kokemus eri lajien urheiluseuratoiminnasta ja monista vapaaehtoistehtävistä. Aikaisemmin hän on toiminut pitkään teollisuuden palveluksessa myynnin, markkinoinnin ja viestinnän eri tehtävissä.
 
Lempäälän Kisa Yleisurheilun puheenjohtajana jatkaa Markku Ruonavaara. Seuran varapuheenjohtajaksi valittiin talousvastaava Johanna Närhi ja sihteeriksi Eerika Reunanen. Johtokunnan muut jäsenet ovat Tanja Lähdekorpi (viestintävastaava), Kirsi Mänty (nuorisopäällikkö), Hannu Niemelä (kilpailuvastaava), Minna Rajamäki (urheilukouluvastaava) ja Veli-Matti Ranta (valmennuspäällikkö)
 
Seuran toimisto on Liikuntaparkissa, osoitteessa Kaipionmäentie 5.

- Olemme pitkään suunnitelleet työntekijän palkkaamista. Toimintamme on ollut jo pitkään niin laajaa, että sen ylläpitäminen ja kehittäminen pelkästään vapaaehtoisten voimin on ollut ajoittain haastavaa. Päätoimisen toiminnanjohtajan palkkaaminen mahdollistaa seuran pitkäjänteisen toiminnan kehittämisen ja takaa toiminnan jatkuvuuden, toteaa LeKi Yleisurheilun puheenjohtaja Markku Ruonavaara.
 
- Meillä on uusittu stadion Hakkarissa ja 16/17-vuotiaiden SM-kisat tulossa 2022. Kun tuli mahdollisuus saada Timo meille toiminnanjohtajaksi, päätimme ottaa tämän suuren askeleen. Timo tuntee läpikotaisin seuramme ja ihmiset, ja uskomme, että hänen työpanoksensa tulee viemään seuraamme eteenpäin monin tavoin, ja voimme hänen avullaan tarjota entistä mielekkäämpiä tehtäviä vapaaehtoisillemme.