www.lekiyu.net avattu

Olemme uudistaneet LeKi/Yleisurheilun nettisivut, ja osoitekin on vaihtunut. Sivujen uusi osoite on www.lekiyu.net, päivitä se kirjanmerkkeihisi! Vanhat sivut ja vanha osoite jäävät pois käytöstä, mutta kävijät ohjataan vanhasta osoitteesta uuteen automaattisesti.

Uudet sivut ovat entisiä monipuolisemmat ja ennen kaikkea vuorovaikutteisemmat. Uutta on muun muassa

  • keskustelupalstat
  • tapahtumakalenteri
  • sivujen kommentointimahdollisuus
  • mahdollisuus helposti tehdä sivuja ryhmien sisäiseen tiedottamiseen

Muutoksia on muitakin, eikä toteutustekniikan kaikkia mahdollisuuksia ole vielä edes hyödynnetty, joten uusia palveluja voidaan jatkossa lisätä - sellaisiakin, joita ei ole vielä keksitty.

Interaktiivisten palveluiden käyttö edellyttää rekisteröitymistä sivustolle. Rekisteröitymistä varten sinun on keksittävä itsellesi käyttäjätunnus, joka näkyy viesteissäsi kirjoittajan nimenä, sekä annettava toimiva sähköpostiosoitte, ei muuta.

Sähköpostiosoitettasi ei välitetä kenellekään eikä se näy sivustolla missään, mutta voit sallia muiden käyttäjien ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse henkilökohtaisen yhteydenottolomakkeesi kautta paljastamatta oikeaa sähköpostiosoitettasi.

Käy tutustumassa uusiin sivuihimme ja kerro rohkeasti, jos sinulla on ideoita, miten vielä voisimme sivujamme parantaa. Toisaalta jos haluat kritisoida, sekin käy uusilla sivuilla entistä helpommin.