Uutiset

Uutiset ja tiedotteet.

LeKi Yleisurheilun joulukuusimyyjäiset!

Joulu on jo ovella ja sen myötä ilmaantuu tarve perinteiselle LeKi-kuuselle. Satavuotias Suomi on yksi hyvä syy lisää hankkia varmasti kotimainen joulukuusi?

HämSYn halliseuraottelu la 16.12.2017 Pirkkahallissa / ilmoittautumiset 13.12. mennessä

Lempäälän Kisa Yleisurheilu sijoittui viime kaudella Hämeen piirin nuorisotoimintakilpailussa toiseksi ja on sen myötä kutsuttu HämSYn perinteiseen halliseuraotteluun. Kaikkiaan kisaan kutsutaan kymmenen piirin parasta seuraa.
 
Halliseuraottelu kisataan lauantaina 16.12.2017 klo 15 alkaen Pirkkahallissa.

Tulevia kilpailuja / maaliskuu 2013

Tulevien viikkojen aikana maaliskuussa on kilpailuja, joihin LeKi pyrkii osallistumaan ison joukkueen voimin.
 

La 2.3. Keihään talvimestaruuskilpailut
Botniahalli Mustasaari, ilmoittautuminen päättyy 25.2. Huom! LeKi maksaa kilpailumaksut. Lisätietoja ja linkki ilmoittautumisiin.

Su 3.3. Pirkkahallijuoksut
Ilmoittautuminen päättyy 28.2. Lisätietoja ja linkki ilmoittautumisiin.

Sisuleirit alkavat itsenäisyyspäivänä/ilmoittautuminen 30.11. mennessä

Nuorten sisuleirit alkavat!

Yleisurheilijoiden Sisuleirit jatkuvat taas tulevana talvena kolmena päivän kestävänä leirinä. Ne on tarkoitettu noin 10-14 -vuotiaille (synt. 2003-2008) hämäläisille tytöille ja pojille. Mukaan pääsevät kaikki halukkaat seuroissa lajia harjoittelevat.

LeKi YU:n ja Varalan urheiluopiston testit jatkuvat 8.12.2017 (huom! ilmoittautuminen 30.11 mennessä tekstistä löytyvään osoitteeseen)

Lempäälän Kisa Yleisurheilu jatkaa Varalan Urheiluopiston testiaseman kanssa yhteistyössä tehtävää testaustoimintaa. Tällä kerralla mukaan voivat tulla 2006-2001 ikäluokkien osallistujat, jotka ovat mukana talvikauden toiminnassa. Testaus on tarkoitettu niille, joilla on selkeitä kilpailullisia tavoitteita, ja jotka haluavat kehittyä yleisurheilussa. Testejä on taas kaksi vuodessa ja toinen testi ajoittuu toukokuun lopulle 2018, ja etusija siinä testissä on niillä, jotka ovat mukana jo tässä kauden ensimmäisessä testissä.

LeKi YU:n leiripäivässä montaa oppia tarjolla

LeKi YU:n sinisten ja punaisten leiripäivä koittaa Liikuntaparkissa su 26.11 klo 12-15. Leiripäivän lopuksi klo 14.15-15.00 nuoret saavat oppia myös urheiluvammoista. LeKi YU:ssa myös ohjaajana toimiva Johanna Tuominen on kouluttautunut fysioterapian alalta ja pitää luennon nuorten tyypillisistä urheiluvammoista.

Tämä on uusi tarjonta näillä leireillä ja myös seurassamme, ja toivotaan, että oppi menee perille ja moni pystyisi näin ohittamaan jatkossa suurimmat sudenkuopat tältä osin.

Leevi Keronen debytoi maajoukkueessa!

Maastojuoksun Pohjoismaiden mestaruuskilpailut kisattiin 11.11.2017 Tanskan Middelfartissa.

Alle 20-vuotiaissa pojat juoksivat 6 kilometriä ja Suomen joukkueessa poikien mukana oli Lempäälän Kisa Yleisurheilun Leevi Keronen. Itse kisassa Leevi oli Suomen joukkueen toiseksi paras juoksija sijalla 17 ajalla 20.27. Joukkuekilpailussa Suomi sijoittui neljänneksi. Leevi kisaili sarjaan muutaman vuoden alaikäisenä, ja teki hienon debyytin Suomen maajoukkuepaidassa!

Lempäälän Kisa Yleisurheilu ry:n sääntömääräinen syyskokous ma 27.11.2017

Lisätiedot ja esityslista tapahtumakalenterista http://lekiyu.net/home/node/2831

Lempäälän kunnan liikuntapaikkakysely / vastaa 30.11.2017 mennessä

Lempäälän kunta haluaa kehittää ja parantaa liikuntapaikkoja yhdessä kuntalaisten ja muiden sidosryhmien kanssa. Kyselyllä haetaan ensisijaisesti tietoa lempääläläisten liikunta-aktiivisuudesta, merkityksellisimmistä liikuntapaikoista ja niiden kehittämistarpeista. Tuloksia voidaan käyttää myös maankäytön suunnittelun/kaavoituksen tukena.

Vastaamalla voit vaikuttaa myös Hakkarin yleisurheilukentän peruskorjaukseen, joka on merkittävin liikuntapaikkainvestointi vuosina 2018-2020.

Leevi Keronen Suomen PM-joukkueeseen!

Maastojuoksun Pohjoismaiden mestaruuskilpailut juostaan 11.11.2017 Tanskan Middelfartissa.

Suomen joukkueessa poikien kisassa on mukana Lempäälän Kisa Yleisurheilun Leevi Keronen. Katsastuskilpailut juostiin Pajulahden maastojuoksukarnevaaleilla 29.10. Leevi sijoittui tuolloin poikien kisassa toiseksi napaten näin kisapaikan.

Julkaise syötteitä