Tulokset

HämSY:n pm-sisulisämaastoviesti 23.9.2021 Lempäälä - tulokset

Hakkarissa vietettiin intensiivinen puolituntinen, kun LeKi Yleisurheilu järjesti Hämeen sisulisämaastoviestin. Vilskettä oli vaihtoalueella ja maastossakin, koska kisaan osallistui 18 joukkuetta, kussakin 8 urheilijaa.

Kisan tulokset osuusaikoineen selviävät seuraavasta.

Lempäälän kunnan mestaruuskilpailujen tulokset

Lempäälän kunnan mestaruuskisoihin 9.9.2021 osallistui 120 urheilijaa kaikkiaan 27 eri seurasta. Palkintopallille pääsivät kuitenkin nousemaan vain ne. joilla kotipaikka on Lempäälä.

LeKi Yleisurheilun mestaruuskilpailun tulokset

Lempäälän Kisa Yleisurheilun mestaruuskisoihin osallistui 140 urheilijaa.  Seuraavan kerran mestaruuksista kisaillaan Lempäälän kunnanmestaruuskilpailuissa 9.9.2021.
 

Osuuspankin Hippo-kisat 2.8.2021 / tulokset

Osuuspankin Hippo-kisoihin oli ilmoittautunut 377 osallistujaa, joista kisapäivänä paikalla oli 347 kisaajaa! Nuorimmat juoksivat ja vanhemmissa sarjoissa oli juoksun lisäksi myös pallonheittoa ja pituushyppyä.

LeKi Yleisurheilu kiittää Osuuspankkia hyvästä yhteistyöstä tapahtuman järjestämisessä!

LeKi Yleisurheilun seura- ja viikkokisa IV / tulokset

LeKi Yleisurheilun neljännet viikko- ja seurakisat keräsivät 159 kilpailijaa kaikkiaan 21 eri seurasta.

LeKi Yleisurheilun viikko- ja seurakisa III / tulokset

Helle jatkuu edelleen ja urheiluväki hikoili Hakkarin kentällä kesän kolmansissa viikko- ja seurakisoissa. Mukana oli 94 urheilijaa 17 eri seurasta. Osallistujamäärä on perinteisesti vähäisin tässä kilpailussa lajivalikoiman vuoksi.

LeKi Yleisurheilun viikko- ja seurakisa II / tulokset

Hellekeli helli Hakkarin kentällä kesäkauden toisen viikko- ja seurakisan osallistujia. Mukana menossa oli kaikkiaan 145 urheilijaa 16 eri seurasta! Seuraavaksi kisataan Hyppykarnevaalien merkeissä heinäkuun alussa!

LeKi Yleisurheilun viikko- ja seurakisa I / tulokset

Tästä se kisakausi taas alkoi ja upean kesäkelin auttamana! Ensimmäiset viikkokisat keräsivät 152 urheilijaa 14 eri seurasta kisatapahtumiin mukaan. Seuraavan kerran kisataan jo viikon päästä torstaina 10.6., tervetuloa mukaan!

Kunnanmestaruusmaastot 10.5. / tulokset

Kevään kolmansiin ja samalla viimeisiin Hakkarin maastojuoksukisoihin osallistui 86 juoksijaa. Samassa yhteydessä kisattiin Lempäälän kunnanmestaruusmaastot!
 

Viikkomaastot 3.5. / tulokset

Kevään toiset Hakkarin maastojuoksukisat keräsivät mukaan 78 osallistujaa. Seuraavan kerran samoilla reiteillä juostaan taas viikon päästä maanantaina 10.5. klo 18 alkavassa kisassa. Samassa yhteydessä kisataan Lempäälän kunnanmestaruusmaastot!

TULOKSET / MAASTOJUOKSUT 3.5.

Julkaise syötteitä