Toimitsijat

LeKi Yleisurheilun viikko- ja seurakisa IV - toimitsijailmoittautuminen

Kesän neljännet Lempäälän Kisa Yleisurheilun viikko- ja seurakisat järjestetään Hakkarissa torstaina 23.7.2020 klo 17.30 alkaen. Kilpailujen onnistunut järjestäminen vaatii useita vapaaehtoisia toimitsijatehtäviin, ja niihin voit ilmoittautua oheisella lomakkeella. Ole hyvä ja katso aluksi alta (vieritä alas), mitkä toimitsijatehtävät ovat vapaina. Valitse sitten tehtävä, johon haluaisit osallistua ja täytä kenttään oma nimi ja paina "Lähetä"/"Submit" painiketta. Voit halutessasi valita useita eri tehtäviä, jos ne eivät ajallisesti mene päällekäin.

Erityisohjeita toimitsijoille:

Toimitsijat, jotka käsittelevät heittovälineitä, työkaluja ja laitteita (heittovälineet, lapiot, lanat, rimat, telineet jne.), käyttävät käsineitä. Suositellaan omien käsineiden käyttöä, mutta kisapaikalla on tarpeen mukaan saatavilla kertakäyttökäsineitä.

Lempäälän yu-mestaruuskilpailut - Toimitsijailmoittautuminen

Lempäälän kunnan viralliset yleisurheilumestaruuskilpailut järjestetään Hakkarissa torstaina 14.8. klo 17.30 alkaen. Kilpailujen onnistunut järjestäminen vaatii useita vapaaehtoisia toimitsijatehtäviin, mihin voit ilmoittautua oheisella lomakkeella. Ole hyvä ja katso aluksi alta mitkä toimitsijatehtävät ovat vapaina. Valitse sitten tehtävä mihin haluaisit osallistua ja täytä kenttään oma nimi ja paina "Lähetä" painiketta. Voit halutessasi valita useita eri tehtäviä, jos ne eivät ajallisesti mene päällekäin.

LeKi-viikkokisa 5 - Toimitsijailmoittautuminen

Kesän aikana järjestetään OMA SÄÄSTÖPANKKI -viikkokisacup viitenä osakilpailuna. Viikkokisacupin viides ja viimeinen osakilpailu järjestetään Hakkarissa torstaina 5.8. klo 17.30 alkaen. Kilpailut ovat samalla Lekin mestaruuskilpailut. Kilpailujen onnistunut järjestäminen vaatii useita vapaaehtoisia toimitsijatehtäviin, mihin voit ilmoittautua oheisella lomakkeella. Ole hyvä ja katso aluksi alta mitkä toimitsijatehtävät ovat vapaina. Valitse sitten tehtävä mihin haluaisit osallistua ja täytä kenttään oma nimi ja paina "Lähetä" painiketta. Voit halutessasi valita useita eri tehtäviä, jos ne eivät ajallisesti mene päällekäin.

LeKi-viikkokisa 4 - Toimitsijailmoittautuminen

Kesän aikana järjestetään OMA SÄÄSTÖPANKKI -viikkokisacup viitenä osakilpailuna. Viikkokisacupin neljäs osakilpailu järjestetään Hakkarissa torstaina 24.7. klo 17.30 alkaen. Kilpailujen onnistunut järjestäminen vaatii useita vapaaehtoisia toimitsijatehtäviin, mihin voit ilmoittautua oheisella lomakkeella. Ole hyvä ja katso aluksi alta mitkä toimitsijatehtävät ovat vapaina. Valitse sitten tehtävä mihin haluaisit osallistua ja täytä kenttään oma nimi ja paina "Lähetä" painiketta. Voit halutessasi valita useita eri tehtäviä, jos ne eivät ajallisesti mene päällekäin.

Vattenfall Seuracup I osakilpailu - Toimitsijailmoittautuminen

HämSY:n Vattenfall Seuracup I osakilpailu järjestetään 17.6.2014 Lempäälän Hakkarissa. Kilpailujen onnistunut järjestäminen vaatii useita vapaaehtoisia toimitsijatehtäviin, mihin voit ilmoittautua oheisella lomakkeella. Ole hyvä ja katso aluksi alta mitkä toimitsijatehtävät ovat vapaina. Valitse sitten tehtävä mihin haluaisit osallistua ja täytä kenttään oma nimi ja paina "Lähetä" painiketta. Voit halutessasi valita useita eri tehtäviä, jos ne eivät ajallisesti mene päällekäin.

LeKi-viikkokisa 3 - Toimitsijailmoittautuminen

Kesän aikana järjestetään OMA SÄÄSTÖPANKKI -viikkokisacup viitenä osakilpailuna. Viikkokisacupin kolmas osakilpailu järjestetään Hakkarissa torstaina 3.7. klo 17.30 alkaen. Kilpailujen onnistunut järjestäminen vaatii useita vapaaehtoisia toimitsijatehtäviin, mihin voit ilmoittautua oheisella lomakkeella. Ole hyvä ja katso aluksi alta mitkä toimitsijatehtävät ovat vapaina. Valitse sitten tehtävä mihin haluaisit osallistua ja täytä kenttään oma nimi ja paina "Lähetä" painiketta. Voit halutessasi valita useita eri tehtäviä, jos ne eivät ajallisesti mene päällekäin.

LeKi-viikkokisa 2 - Toimitsijailmoittautuminen

Kesän aikana järjestetään OMA SÄÄSTÖPANKKI -viikkokisacup viitenä osakilpailuna. Viikkokisacupin toinen osakilpailu järjestetään Hakkarissa torstaina 12.6. klo 17.30 alkaen. Kilpailujen onnistunut järjestäminen vaatii useita vapaaehtoisia toimitsijatehtäviin, mihin voit ilmoittautua oheisella lomakkeella. Ole hyvä ja katso aluksi alta mitkä toimitsijatehtävät ovat vapaina. Valitse sitten tehtävä mihin haluaisit osallistua ja täytä kenttään oma nimi ja paina "Lähetä" painiketta. Voit halutessasi valita useita eri tehtäviä, jos ne eivät ajallisesti mene päällekäin.

LeKi-kuusimyyjäisten ilmoittautumislomake

Tänäkin vuonna LeKi-yu järjestää perinteisen joulukuusenmyynnin kerätäkseen varoja lasten ja nuorten yleisurheiluharrastuksen hyväksi. Kolmen myyntipaikan vuoksi tarvitsemme myös paljon talkoolaisia myyntiin (2h/vuoro). Jos pystyt osallistumaan, niin ilmoita itsellesi sopivat ajankohdat alla olevalla ilmoittautumislomakkeella.

Ole hyvä ja katso aluksi alta olevasta taulukosta, mitkä myyntiajankohdat ovat vapaina. Valitse sitten lomakkeesta ajankohta milloin voisit osallistua. Täytä kenttään oma nimi ja puhelinnumero ja paina lopuksi "Submit/Lähetä" painiketta. Voit halutessasi valita useita eri ajankohtia, mutta täytä ja lähetä tuolloin lomake uudelleen.

LeKi-kuusimyyjäisten ilmoittautumislomake

Tänäkin vuonna LeKi-yu järjestää perinteisen joulukuusenmyynnin kerätäkseen varoja lasten ja nuorten yleisurheiluharrastuksen hyväksi. Kahden myyntipaikan vuoksi tarvitsemme myös paljon talkoolaisia myyntiin (2h/vuoro). Jos pystyt osallistumaan, niin ilmoita itsellesi sopivat ajankohdat alla olevalla ilmoittautumislomakkeella.

Ole hyvä ja katso aluksi alta olevasta taulukosta, mitkä myyntiajankohdat ovat vapaina. Valitse sitten lomakkeesta ajankohta milloin voisit osallistua. Täytä kenttään oma nimi ja puhelinnumero ja paina lopuksi "Submit" painiketta. Voit halutessasi valita useita eri ajankohtia, mutta täytä ja lähetä tuolloin lomake uudelleen.

Lempäälän yleisurheilumestaruuskilpailut 23.8 - Toimitsijailmoittautumislomake

Tämä on Lempäälän mestaruuskilpailujen ilmoittautumislomake. Ole hyvä ja katso aluksi alta mitkä toimitsijatehtävät ovat vapaina. Tehtävän kohdalla näkyy myös suuntaa antava aikataulu tehtävän kestosta.  Valitse sitten tehtävä mihin haluaisit osallistua ja täytä kenttään oma nimi ja paina "Submit" painiketta. Voit halutessasi valita useita eri tehtäviä, jos ne eivät ajallisesti mene päällekäin.

Julkaise syötteitä