Ilmoittautuminen aikuisten yleisurheilukouluun kesä 2021

LISÄTIEDOT RYHMÄSTÄ

 

Aikuisten yleisurheilukoulu

 

Ilmoittautuminen kesän 2021 aikuisten yleisurheilukouluun


Täytä alla oleva lomake, pakolliset kohdat on merkitty tähdellä (*). Tietoja tarvitaan seuran sekä SUL:n rekisterikäyttöön.

Yleisurheilukoulut pyritään aloittamaan heti, kun se on mahdollista ja turvallista. Seuraamme suosituksia sekä Lempäälän kunnan toimia. Urheilukoulun suunniteltu alkamisajankohta on 25.5.2021.

Tiedotamme urheilukoulusta sähköpostitse sekä kotisivuillamme.

Osallistujan tiedot
Kaikkien urheilukoululaisten tulee olla seuran jäseniä, jotta heille voidaan hankkia lisenssi ja tapaturmavakuutus. Mikäli olet osallistunut urheilukouluun kesällä 2020 tai talvikaudella 2020-21, niin jäsenyytenne jatkuu automaattisesti (ilmoittakaa muuttuneet tiedot sähköpostitse lekiyu@lekiyu.net). Mikäli tulette nyt uusina tai uudestaan toimintaan mukaan, niin täyttäkää jäsenhakemus.
Osallistujalla on voimassa oleva henkilökohtainen tapaturmavakuutus.
Kirjaa tähän muiden samasta perheestä yleisurheilukoulussa olevien nimet ja syntymävuodet
Henkilötiedot
Hyväksyn, että antamani henkilötiedot voidaan tallentaa ja niitä voidaan käyttää Lempäälän Kisa Yleisurheilun ry:n ja yleisurheilukoulun kannalta olennaiseen tiedottamiseen.
YLEISTÄ KUVAAMISESTA Seuralla (Lempäälän Kisa Yleisurheilu ry) on oikeus ottaa valokuvia ja videoita mm. harjoituksissa, leireillä, kilpailuissa ja muissa tapahtumissa. Seura voi myös julkaista niitä omissa kanavissaan (esim. seuran verkkosivut, sosiaalisen median palvelut, julkaisut, historiikit ja muut viestintämateriaalit) tiedottamiseen, seuran toiminnasta kertomiseen ja mainostamiseen. Urheiluseuran toimintaan liittyy oleellisesti myös saavutusten tallentaminen kuvamuodossa (mm. podiumkuvat). Kuvissa henkilö esitetään aina myönteisessä valossa ja seuran arjelle merkittävissä tilanteissa, kuten harjoituksissa, kilpailuissa tai muissa seuran tapahtumissa. Vältämme etenkin lasten nimien julkaisua kuvien yhteydessä. Nimen julkaisemiseen annetaan lupa erikseen tai se pyydetään tarvittaessa huoltajalta. KUVAUS- JA JULKAISULUPA KYLLÄ: Valitsemalla 'Kyllä' osallistuja antaa luvan kuvaamiseen ja valokuvien sekä videoiden julkaisemiseen em. kanavissa ja tavalla. EI: Valitsemalla 'Ei' osallistuja voi kieltää valokuvien ja videoiden julkaisemisen, mikäli kuvan pääasiallisena kohteena on alaikäinen huollettava. Seuralla on kuitenkin oikeus julkaista kuvia ja videoita kanavissaan alaikäisen huollettavan henkilöllisyys peitettynä, mikäli kyseessä on esim. joukkuekuvat tai saman seuran edustajat podiumilla. Kiellosta huolimatta on mahdollista, että alaikäinen näkyy seuran kuvissa (taustalla, maaliviivalla tai muussa vastaavassa tilanteessa), joissa on pääasiallisesti kuvattu toista henkilöä. Tällaisia kuvia ei käsitellä erikseen. Jos julkaistusta kuvamateriaalista on kysyttävää tai se halutaan poistaa, on huoltajan otettava yhteys ensisijaisesti seuran toimistoon.
Annan seuralle oikeuden julkaista nimeni seuraan liittyvissä julkaisuissa (esim. seuran uutisissa, kilpailuun osallistumisissa tai kilpailutuloksissa, diplomin saajana jne.) seuran omissa kanavissa (verkkosivut, sosiaalisen median palvelut ja erilaiset seuran julkaisut ja muut materiaalit) sekä seuraan liittyvissä lehtiartikkeleissa ja uutisissa.
Osallistuminen seuran toimintaan
Jotta seura voi olla olemassa, harjoittaa ja kehittää toimintaansa, tarvitaan aktiivisia seuratoimijoita ja vapaaehtoisia. Toivomme, että jokainen löytää oman paikkansa seurassa. Tarjoamme tehtäviin perehdytystä, opastusta ja koulutusta.
Urheilukouluun ilmoittauduttaessa osallistuja sitoutuu toimimaan myös vapaaehtoistehtävissä. Kerro tässä, millaiset vapaaehtoistehtävät sinua eniten kiinnostavat. Seura voi velvoittaa osallistumista myös muihin tehtäviin kuin tässä ilmoitettuihin kiinnostuksen kohteisiin. Ilman vapaaehtoisia seuratoimintaa ei voida harjoittaa eikä tätäkään urheilukoulua toteuttaa.
Kerro tässä, miten muuten voisit olla avuksi.
Joissain tilanteissa tarvitsemme vapaaehtoistehtäviin henkilöitä, joilla on vaadittava lupa, kortti tai passi. Kerro tässä, mikäli sinulta/teiltä löytyy jokin näistä ja voit tarvittaessa olla apuna.
Kerro, mistä koulutuksista olet erityisesti kiinnostunut. Seurassamme on mahdollista edetä erilaisia polkuja pitkin aina kannustajasta kansainvälisille kentille asti.