NOPEUSTESTIT TÄNÄÄN 1.4. KLO 16 ALKAEN HAKKARIN KENTÄLLÄ!

Kevät on ollut koronarajoitusten aikaa, mutta ulkona on mahdollista ohjeistusten mukaisesti urheilla. LeKi Yleisurheilu käärikin tuulipuvun takin hihat ja järjestää tänään torstaina 1.4. klo 16 alkaen Hakkarin urheilukentällä kaikille avoimet nopeustestit!

Testit joudutaan kuitenkin toteuttamaan, paitsi poikkeuksellisin terveysturvallisuusjärjestelyin, niin myös muilla poikkeusjärjestelyillä. Lämpimistä kevätkeleistä huolimatta todella runsasluminen talvi on tehnyt tepposet Hakkarin kentälle. Urheilukentällä onkin kauttaaltaan edelleen 20 senttimetrin kerros lunta, joka luonnollisesti haittaa juoksemista. LeKi Yleisurheilun ponteva talkoopoppoo on kuitenkin aurannut etusuoralle nopeustestejä varten asianmukaisen juoksusuoran!
 
 
Itse testin toteutus on kuitenkin helppo. Käy juoksemassa kuvassa näkyvä punainen alue (kimmoisa ja joustava ammattikäyttöön tarkoitettu Novotan-pinnoite) päästä päähän ja ota itsellesi siitä aika. Max kaksi suorituskertaa per juoksija. Toimita tuloksesi sähköpostilla, jossa mainitset nimesi ja parhaan aikasi.
 
Lähetä sähköpostin liitteenä itsestäsi selffie ajanottotornin Lempäälä-kylttiä vasten. Näin voimme varmistaa, että juurikin sinä itse olet tuloksen tehnyt ja juurikin Hakkarin kentällä. Vain Hakkarin kentällä tehdyt tulokset huomioidaan, joten on turha yrittää mitään vippaskonsteja, sillä emme me ihan täysin tyhmiä olla. Huomioi, että liitteen kuvassa on tunnistuksen helpottamiseksi riittävä resoluutio. Ilmoita tulos yhden sadasosan tarkkuudella. Tasatulosten sattuessa tutkimme tuhannesosat maalikameraselffiekuvista.
 
Varaa oma aikasi tästä linkistä. Aikavaraus on porrastettu niin, että aikaisimmat iltapäiväajat on varattu tänä vuonna 50 vuotta täyttäville ja sitä vanhemmille, seuraavat ajat tänä vuonna 30 täyttäville, mutta alle 50-vuotiaille ja loput ajat alle 3-kymppisille.
 
Aikaa nopeustestin tekemiseen on tänään torstaina klo 24 saakka. Hakkarin stadionilla on iltavalaistus. Sääennuste lupaa hyvää, sillä kuravesisadepilvet kiertävät kentän tänään kaukaa. Rajoitusten vuoksi mämmi- ja kermapuffettia ei voida valitettavasti pitää auki.
 
Kaikki mukaan, joten teroita kyntesi ja piikkarinpiikkisi! Parhaat palkitaan, joten todista meille nopeutesi ja runttaa tulostauluun lukema, jolla luulet voittavasi!