Kevään urheilukoulu alkaa maanantaina 11.1.2021 - Toiminta jatkuu rajoitusten ja ohjeistusten puitteissa 8.2. saakka

Urheilukoulun kausi jatkuu maanantaina 11.1.2021 alkaen Lempoisten koulun liikuntatiloissa. Ryhmät kokoontuvat seuraavasti: 
 
Ma klo 17-18 Vihreät ja Keltaiset (ma-ryhmä)
Ma klo 18-19.30 Siniset ja Punaiset
Ke klo 17-18 Keltaiset (ke-ryhmä)
Ke klo 18-19.30 Oranssit
To klo 17-18.30 Siniset
To klo 18.30-20 Punaiset

Uutena ohjaajana maanantain Vihreässä ryhmässä aloittaa Ella Lemetti. Toivotamme Ellan tervetulleeksi mukaan LeKi Yleisurheiluun!

Seura järjestää kevään 2021 aikana myös ohjaaja- ja valmentajakoulutusta. Mikäli olet kiinnostunut lasten ja nuorten liikunnan ja yleisurheilun ohjaamisesta, niin ota rohkeasti yhteyttä Timo Reunaseen timo.reunanen@lekiyu.net tai 0444166536. 
 
Järjestämme toimintaa turvallisesti pienryhmissä annetut ohjeistukset ja rajoitukset huomioiden. Muistetaan kuitenkin korona-ajan ohjeet turvalliseen harjoitteluun:
- harjoituksiin tullaan vain terveinä ja täysin oireettomina
- huolehditaan käsihygieniasta
- vältetään turhia kontakteja, tämä koskee myös lapsia harjoituksiin saatettaessa ja haettaessa pois, eli huoltajien toivotaan välttävän tarpeetonta oleskelua pukuhuoneissa ja käytävillä
- ohjaajat saattavat ryhmän pois harjoituksista ja ottavat uuden ryhmän sisään yhdellä kertaa, eli huoltajat tuovat urheilukoululaiset ulko-ovelle ja hakevat sieltä, pienimpien ryhmäläisten osalta pukeutumisapua voi tarvittaessa antaa
HUOM! Nämä rajoituksen ja ohjeistukset jatkuvat urheilukoulun osalta Lempoisten liikuntatiloissa toistaiseksi 8.2. saakka.