Kolme uutta urheilijaa LeKiin - Santeri Kuusiniemi siirtyy JKU:n riveihin

Syksy on muutosten aikaa ja Suomen Urheiluliitto vahvisti tulevat seurasiirrot. Lempäälän Kisa Yleisurheiluun tulee kolme uutta urheilijaa, ja seurasta yksi urheilija siirtyy urallaan eteenpäin. 
 

Siiri Heiskanen (syntynyt 2001, lajit 400m/800m), Ida Kannisto (1990, keski- ja kestomatkat) ja Sini Tirri (2001, keski- ja kestomatkat) vahvistavat LeKi Yleisurheilun naisten ryhmää. Siirin ja Idan edellinen seura oli Tampereen Urheilijat -38. Sini edusti aikaisemmin Toijalan Vauhtia ja on henkilökohtaisten lajien kaksinkertainen nuorten SM-mitalisti. Kaikkia kolmea urheilijaa valmentaa Ari Ketola Forssasta.
 
LeKi Yleisurheilu toivottaa Siirin, Idan ja Sinin taustajoukkoineen lämpimästi tervetulleiksi seuraamme!  
 
LeKi Yleisurheilun monivuotinen kärkiurheilija Santeri Kuusiniemi (1998, pika- ja aitajuoksu) siirtyy Jyväskylän Kenttäurheilijoiden riveihin. Santeri on yleisessä sarjassa pika-aitojen Kalevan Kisojen hopea- ja SM-hallien pronssimitalisti. Nuorten sarjoista Santeri saavutti yhteensä 13 SM-mitalia, joista peräti 11 oli Suomen mestaruuksia. Yhtä monta valmentajapalkintoa mestaruuksista pokkasi Santerin taustalla Janne Viitala.     
 
LeKi Yleisurheilu kiittää Santeria näistä monista upeista ja menestyksekkäistä vuosista sekä toivottaa kaikkea hyvää urheilu-uran jatkoon JKU:n riveissä!