Kalevan Kisoista kolme pistesijaa!

Turun Kalevan Kisojen viikonloppu on takana ja tuloksena LeKi Yleisurheilun edustajille kolme pistesijaa. Kaikkiaan helteisessä kisaviikonlopussa oli mukana viisi seuran urheilijaa.
 
Santtu Heikkinen urakoi kisoissa sekä 1500m että 3000m esteet. Santtu debytoi viime vuoden kisoissa ja petrasi sijoitustaan ollen nyt 1500m kisan seitsemäs ajalla 3.55,16. Estekisaan Santtu lähti rohkealla taktiikalla ja mukaan kärkiryhmän vauhtiin. Ihan loppuun saakka ei vauhti vielä kestänyt, mutta tuloksena reilu ennätysparannus aikaan 9.07,19, jolla tuli upea viides sija. Tulos on seuraennätys M19-, M22 ja yleisessä sarjassa.
 

Santtu Heikkinen juoksi toisissa Kalevan kisoissaan kaksi pistesijaa.
Kuva: Veli-Matti Ranta
 
Matias Mustonen selvitti korkeuden karsinnasta helposti tiensä loppukilpailuun. Finaalissa 207 oli kuitenkin liikaa ja tuloksella 203 Matias oli kisan viides. Vuosi sitten Matias oli korkeuden kahdeksas ja vuonna 2018 hän otti SM-pronssia.
 
Nora Kytäjä oli 16-vuotiaana Kalevan Kisojen ensikertalainen. Nora juoksi 800m alkuerissä hienosti ennätyksensä 2.13,09, mutta ei selviytynyt jatkoon. Noran tulos on seuraennätys aina 17-sarjasta yleiseen sarjaan saakka.
 
Aleksi Kivelä juoksi 800m alkuerissä kauden parhaansa 1.56,02, jolla ei kuitenkaan päästy jatkoon. Aleksin harjoitus-ja kisakautta ovat haitanneet juuri päättynyt varusmiespalvelu sekä sairastelut, mutta mies on nyt nousukunnossa. 
 
Leevi Keronen oli mukana 5000m kisassa ja myös hänen kauttaan ovat vaivanneet terveysmurheet. Tällä kertaa kisassa tuli valitettava keskytys. Vuosi sitten Leevin sijoitus samalla matkalla oli 11.