Ilmoittautuminen yleisurheilukouluun talvikaudelle 2020-21

Voit ilmoittautua talvikauden 2020-21 yleisurheilukouluryhmiin tällä lomakkeella. Yleisurheilukoulu on tarkoitettu kaikille 4-15 -vuotiaille liikkumisesta ja lajiharjoittelusta kiinnostuneille. Yleisurheilukouluun voi ilmoittautua, vaikka ei olisi aikaisempaa yleisurheilutaustaa.

Jos täytät lomakkeen sivustolle kirjautuneena käyttäjänä, voit tarkastella ja muuttaa jättämiäsi tietoja jälkeenpäin. Voit kirjautua tai luoda itsellesi tunnuksen rekisteröitymällä täällä.

Jokaisen yleisurheilukoululaisten tulee olla Lempäälän Kisa Yleisurheilu ry:n jäsen. Mikäli yleisurheilukouluun ilmoitettava ei ole vielä jäsen, täyttäkää ilmoittautuminen täällä. Vuonna 2020 maksettu jäsenyys on voimassa 30.4.2021 asti. Jäsenlasku lähetetään sähköpostiin.

 

 

Yleisurheilukoululaisen tiedot
Yleisurheilukoululaisen henkilötiedot
Yleisurheiluliiton lisenssirekisteri tarvitsee tiedon urheilijan sukupuolesta.
Puhelinnumero muodossa +358123456
Ryhmä, johon ilmoittaudutaan
Yleisurheilukouluun ilmoitettava on Lempäälän Kisa Yleisurheilun nuoriso- tai perhejäsen 2020 (jäsenmaksu maksettu v. 2020). Mikäli urheilukoululainen ei ole vielä jäsen, tulee täyttää jäsenhakemus. Kaikkien yleisurheilukoululaisten tulee olla seuran jäseniä, jotta heille voidaan hankkia lisenssi ja tapaturmavakuutus.
Lapsella on voimassa oleva tapaturmavakuutus.
Seuralla (Lempäälän Kisa Yleisurheilu ry) on oikeus ottaa valokuvia harjoituksissa, kilpailuissa ja muissa tapahtumissa. Valokuvauslupa oikeuttaa seuran julkaisemaan kuvia seuran verkkosivustoilla, somessa, julkaisuissa ja käyttämään niitä markkinoinnissaan.
Osallistuuko muita sisaruksia yleisurheilukouluun?
Kirjaa tähän muiden samasta perheestä yleisurheilukoulussa olevien sisarusten nimet ja syntymävuodet sisarusalennuksen määrittämistä varten.
Huoltajan tiedot*
Yleisurheilukoululaisen huoltajan yhteystiedot.
Puhelinnumero muodossa +358123456
Puhelinnumero muodossa +358123456
Kerro tässä, millaiset vapaaehtoistehtävät sinua eniten kiinnostavat, niin osaamme pyytää oikeita ihmisiä oikeisiin tehtäviin. Ilman vapaaehtoisia seuratoimintaa ei voida harjoittaa eikä tätäkään urheilukoulua toteuttaa. Älä huolehdi, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta tehtävistä, vaan kirjaa rohkeasti, mikä sinua kiinnostaa. Perehdytämme kaikki vapaaehtoiset tehtäviinsä.
Jos vastasit edelliseen "Joku muu", kerro tässä, mistä olet kiinnostunut tai missä voisit auttaa.
Mitä muuta haluat meidän ottavan huomioon?
Hyväksyn, että antamani henkilötiedot voidaan tallentaa ja niitä voidaan käyttää Lempäälän Kisa Yleisurheilun toiminnasta tiedottamiseen. Mikäli tietojasi ei saa käyttää, niin seuraathan itse aktiivisesti kotisivuja, jotta tärkeät tiedotteet eivät mene ohi.