Koronaepidemian vaikutus urheilutoimintaan / tiedote 24.5.2020

Tiedote 24.5.2020
 
Toukokuun aikana yleisurheilun harjoitustoiminta on pyörähtänyt rajoitusten ja suositusten puitteissa käyntiin. Lempäälän kunta on avannut ulkoliikuntapaikat 14.5. alkaen, joten Hakkarin urheilukenttä on harjoituskäytössä. Lajin kilpailutoiminta käynnistyy 1.6. alkaen
 
LeKi Yleisurheilun kesän urheilukoulu alkaa tiistaina 2.6. ja ensimmäiset viikko- ja seurakisat ovat samalla viikolla torstaina 4.6. Olemme vastuullisia, ja kaikessa toiminnassa kiinnitetään erityishuomiota turvaetäisyyksiin ja käsihygieniaan. Toimimme annettujen kokoontumisrajoitusten, yleisten ohjeiden sekä suositusten mukaisesti.  
 
-----
 
Tiedote 12.3.2020, päivitetty 4.4.2020
 
Lempäälän Kisa Yleisurheilun alle 15-vuotiaiden urheilukoulujen ryhmätoiminta on edelleen keskeytyksissä koronatilanteen vuoksi. Tämänhetkisen tiedon mukaan kaikki kevään kilpailut aina toukokuun loppuun saakka on peruttu tai ne siirretään. Myös Lempäälän kunnan liikuntapaikat on suljettu toukokuun loppuun saakka. 
 
Seuraamme tilannetta, hallituksen ja viranomaisten suosituksia ja ohjeistuksia sekä Lempäälän kunnan toimenpiteitä. Tiedotamme asioista heti tilanteen muuttuessa ja tarpeen mukaan. 
 
Pyrimme aloittamaan urheilukoulutoiminnan heti kun tilanne sen sallii ja se on turvallista. Tässä nykyisessä tilanteessa LeKi Yleisurheilu suosittelee ulkoliikunnan ja omatoimisen harjoittelun jatkamista edelleen.
 
Kilpailutoiminnan osalta kevään maastojuoksut siirtyvät myöhempään ajankohtaan, samoin jo myönnetyille toukokuun kisoille etsitään uusia järjestämisajankohtia. LeKi Yleisurheilun osalta tämä tarkoittaa huhti-toukokuun maastojuoksucupia sekä toukokuulle suunniteltuja Hippokisoja ja Hakkarin Avajaiskilpailuja.   
 
Lempäälän Kisa Yleisurheilun johtokunta
4.4.2020
 
Aikaisemmat tiedotteet/uutiset