Kesätöitä hyvässä seurassa, haku käynnissä!

Kesätyöhaku käynnissä, hae 19.4.2020 mennessä!
Tarjoamme töitä yleisurheilukouluohjaajille, tapahtumavalokuvaajalle sekä kisatyöntekijälle ajalle 12.5.-5.9.2020 erikseen sovittuina aikoina. Katso tarkemmat hakuohjeet alta.

YLEISURHEILUKOULUOHJAAJA 15 v. ->
Oletko yleisurheiluhenkinen, lasten kanssa toimimisesta innostunut? Liikutamme tänäkin kesänä suurta joukkoa eri ikäisiä lapsia ja nuoria. Hae mukaan yleisurheilukouluohjaajaksi 19.4. mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemus yleisurheilukoulu@lekiyu.net
 
Kerro hakemuksessa lyhyesti itsestäsi ja
* henkilötiedot ja yhteystiedot; nimi, syntymävuosi, puhelin, sähköposti
* miksi juuri sinä olisit sopiva ohjaajaksi
* aiempi työkokemus
 
 
KISATYÖNTEKIJÄ 15-17 v.
Kisatyöntekijän tehtävät muodostuvat kilpailutapahtumiin liittyvien tehtävien hoitamisesta ja järjestämisestä ennen ja jälkeen kisojen sekä kilpailun aikana. Kisatyöntekijä on se kuuluisa "jokapaikanhöylä", jonka työ tapahtuu kentällä esim. vapaaehtoisten ohjeistamisessa ja perehdyttämisessä, toimitsijoiden ja kilpailukanslian avustavissa tehtävissä, kenttäjärjestelyissä sekä kilpailutunnelman luomisessa (esim. musiikista vastaavana toimiminen).
 
Hae paikkaa 19.4. mennessä www.op.fi/web/op-tampere/kesaduuni, tehtävänro 77
 
 
TAPAHTUMAKUVAAJA 15-17 v. 
Valokuvaus omissa tapahtumissa, kilpailuissa ja mahdollisesti myös kilpailumatkoilla. Tehtävään sisältyy tarvittaessa myös valokuvien käsittely ja julkaiseminen.
 
Hae paikkaa 19.4. mennessä www.op.fi/web/op-tampere/kesaduuni, tehtävänro 78