Seuracupin B-sarjan finaali 5.9.2020 Lempäälässä! Tule mukaan toimitsija- ja järjestelytehtäviin!

 

Valtakunnallinen yleisurheilun Seuracup järjestetään vuonna 2020 jo 23. kerran. Finaalit tullaan järjestämään 5.9.2020 Ruotsi-ottelun yhteydessä (Huom! päätös maaottelun järjestämisestä tehdään myöhemmin elokuussa)). Seuracupissa 11–17-vuotiaat nuoret kilpailevat ikäluokittain lähes kaikissa yleisurheilulajeissa.


Seuracupin finaaleja on kaikkiaan neljä: Superfinaali sekä A-, B-ja C-sarjojen finaalit. Lempäälän Kisa Yleisurheilu järjestää B-sarjan finaalin Hakkarin stadionilla! B-sarjassa kilpailevat 10.001-35.000 asukkaan paikkakunnalla toimivat seurat.

 
Finaalitapahtuman järjestäminen on suuri kunnia ja luottamuksen osoitus seuraamme kohtaan. Vaikka finaalipaikka on jo järjestävänä seurana varmistettu, niin LeKi Yleisurheilu osallistuu täysillä kesän kahteen Hämeen piirin osakilpailuun. LeKi Yleisurheilu on sarjan puolustava mestari Imatran 2019 finaalista!
 
Finaalitapahtuma vaatii paljon vapaaehtoisia toimitsijoita sekä muuta talkooväkeä. Lähdemmekin rekrytoimaan jo kevään aikana porukkaa, tarjoamme toimitsijakoulutusta ja treenimahdollisuuksia kesän aikana Hakkarissa järjestettävissä kisoissa.
 
Tervetuloa järjestämään yhtä kesän mielenkiintoisinta urheilutapahtumaa Lempäälässä! Tehdään yhdessä upea elämys vieraillemme ja omalle joukkueellemme!
 
Tule mukaan toimitsijaksi:
 
Finaalitapahtuma on ensimmäistä kertaa kotikentällä Hakkarissa, joten jotakin ainutlaatuista on Lempäälässä luvassa! Paitsi urheilijat, niin myös toimitsijat voivat kokea kisatunnelman kentän puolelta. Pyydämmekin sinua mukaan upean tapahtuman järjestämiseen!
 
Itse kisapäivänä lauantaina 5.9. lajit ovat klo 11-16 välisenä aikana.Toimitsijatehtävät ovat mukavia ja helppoja. Tarjolla on aitojen laittamista, mittaamista (pituus, kuula, keihäs, moukari), hiekkakasan tasoitusta (pituus), riman nostamista (korkeus, seiväs) ja heittovälineiden palauttamista (kuula, keihäs, moukari). Lisäksi kahviotoimintoihin ja ruokailussa avustamiseen tarvitaan auttavia käsiä ja jalkoja. Tule rohkeasti mukaan, yleisurheilu on mahtava harrastus myös toimitsijan ja järjestäjän roolissa!
 
Mikäli olet käytettävissä kisapäivänä, niin ota yhteyttä Timo Reunaseen (timo.reunanen@lekiyu.net ja 044-4166535). Kerro mahdollisuutesi ja toiveesi, myös osa-aikainen apu kelpaa aina. Tehdään yhdessä sekä omille että vieraidemme nuorille urheilijoille ikimuistoinen elämys!