Ennakkokatsaus; SM-maastot Janakkalassa 4.-5.5.2019

Ulkoratakauden toiset SM-kisat ovat SM-maastot Turengin Kiipulan maastoissa sunnuntaina 5.5.2019. Kisojen järjestelyistä vastaavat yhteistyössä Janakkalan Jana ja Karkkilan Pojat. LeKi Yleisurheilusta on ilmoittautunut mukaan 16 edustajaa.
 
Nuorimpien tyttöjen 15v-sarjan kisassa (4km) juoksee Nora Kytäjä.
 
N17-sarjan kisassa (4km) on kolme edustajaa Helmi Karjainen, Emma Ranta ja Rita Simola, joten tässä sarjassa on myös joukkuekilpailuun joukkue.
 
M17-sarjan kisan (4km) neljä edustaja ovat Santtu Heikkinen, Leevi Lampén, Manu Mäenpää ja Atte Urvanta eli joukkue löytyy tähänkin sarjaan.
 
19-vuotiaiden naisten sarjassa (4km) juoksevat Milla Ala-Lahti, Anniina Mahkonen ja Venla Ranta, jotka muodostavat myös joukkueen.
 
19-vuotiaiden miesten sarjan (6km) neljä edustajaa ovat Leevi Keronen, Aleksi Kivelä, Sakari Koivuniemi ja Joona Sointu eli joukkue on tähänkin sarjaan.
 
Naisten 22-sarjassa (4 km) on mukana Klaara Leponiemi
 
Perinteisesti jo lauantaina radoille säntäävät niin aikuisurheilijat kun nuorimmat 9-13v sarjat. Nuorten Flying Finns-kisan LeKi Yleisurheilusta mukaan ovat ilmoittautuneet: Iina Niemelä, Niia Niemelä ja Eero Ranta. SAUL-kisoissa tällä kertaa mukana ei ole lekiläisiä juoksijoita.
 
 
Tsemppiä kaikille urheilijoille kisatapahtumiin!