Pm-maastoista neljä mestaruutta!

Kevään pm-maastokausi korkattiin Tampereella 24.4. Käytännössä kisaraportti on lähes sama kuin vuosi sitten http://lekiyu.net/home/node/2917...

Kilpailut pidettiin jälleen Hatanpään kartanon viereisen Arboretumin reiteillä. Kisajärjestäjällä oli edelleen haastetta saada kisajärjestelyt käyntiin. LeKi Yleisurheilusta mukana oli jälleen kahdeksan urheilijaa ja tuliaisina peräti seitsemän mitalia, ja lisäksi yksi nelossija. Pari harmillista sairauspoissaoloa myös koettiin.

Nyt kun viralliset tulokset on julkaistu, viisi vuorokautta kisojen päättymisestä, niin tehdään lyhyt LeKi Yleisurheilun yhteenveto. Nora Kytäjä voitti T15-sarjan. N17-sarjassa tuli kaksoisvoitto, kun Helmi Karjainen otti mestaruuden ja Emma Ranta hopeaa. Milla Ala-Lahti oli N19-sarjan kisan kolmas ja Venla Ranta neljäs. Santtu Heikkinen voitti M17-sarjan mestaruuden. Aleksi Kivelä juoksi mestariksi M19-sarjassa ja Sakari Koivuniemi otti prossia.

LeKi Yleisurheilun menestys oli pikkaisen parempi kuin vuosi sitten eli jälleen uusi ennätys ja kautta aikain paras suoritus näissä ikäluokissa. Puolet sarjavoitoista tuli LeKi YUn urheilijoille!

Seuraavaksi näillä isommilla maastojuoksijoilla koittaa matkan SM-kilpailut Janakkalassa 5.5. Mitalimahdollisuudet ovat sielläkin hyvät, joten peukut pystyyn!

Pm-maastojen tulokset: https://www.tilastopaja.eu/fi/db/tulokset.php?CID=69126

Huom! Miesten matka oli aika jämptisti 4km, muiden sarjojen matka n. 2,6-2,7km.

Nora Kytäjä matkalla piirinmestariksi
Kuva: Timo Reunanen