Kauden 2018 päättäjäis- ja palkitsemistilaisuus

Yleisurheilukauden 2018 palkitsemistilaisuus ja päätösjuhla vietettiin sunnuntaina 7.10. Moision koululla. Mirva Ikola, Saija Salovaara ja Johanna Närhi olivat tuoneet tarjoilut paikalle ja Lempäälän Kisa Yleisurheilu tarjosi kakkukahvit menestyksekkään kauden päätteeksi.

 
Tilaisuuden tervetuloa sanat lausui seuran puheenjohtaja Markku Ruonavaara. Varsinaisessa päätöstilaisuuden esityksessä Ruonavaara kävi läpi menestyksekästä kautta. Yhteenveto ja esityskalvot ohessa liitteenä.
 

Palkitsemiset
 
Sisulisäikäiset (9-15 v) piirinmestaruusmitalistit palkittiin makealla tavarapalkinnolla. Kaikkiaan kauden maastojuoksuista, kävelyistä, otteluista, huipentumista ja viesteistä LeKi Yleisurheilu saavutti yhteensä 105 mitalia, jotka jakaantuivat kaikkiaan 52 eri urheilijalle. Liitteenä sisulisäikäiset pm-mitalistit.
 
Kesän aikana järjestettiin nuorimmille urheilijoille seurakisoja sekä vanhemmille kisaliigaa yhteistyössä naapuriseurojen kanssa. Kaikki vähintään 75% kisoista osallistuneille jaettiin aktiivisuuspalkinto. Kaikkiaan näitä kisa-aktiivisuudesta palkittuja oli 14 urheilijaa.  
 
Kaikki A-taitomerkkituloksen saavuttaneet sisulisäikäiset sekä SM-kisoissa menestyneet urheilijat palkittiin pokaalein. Valmennussopimusten piirissä oleville urheilijoille jaetaan myös kauden suoritusten perusteella myönnetyt stipendit. Kaikkiaan näitä palkittavia oli 45. Kauden 2018 urheilumenestys ohessa liitteinä; sisulisäikäisten A-lk sekä valmennusryhmien palkinnot.
 
LeKi-seuranennätysplaketteja ulkoratakaudelta jaettiin ikäluokkien virallisista lajeista kaikkiaan 37 kappaletta. Eniten ennätyksiä tänä kesänä tekivät nuorten/yleisissä sarjoissa Leevi Keronen, Pinja Kianta ja Aleksi Kivelä kolmella sekä sisulisäikäisistä Niia Niemelä viidellä uudella seuraennätyksellä. Kauden 2018 LeKi-ennätykset ohessa liitteenä.
 
Noutamattomista palkinnoista ilmoitetaan erikseen saajille.
 
Kuvia palkituista löytyy LeKi Yleisurheilun kuvagalleriasta.
 

Erityispalkinnot ja huomionosoitukset:
 

Vuoden tulokas

Palkittava tuli mukaan kuluneella kaudella urheilukouluun sekä kilpailutoimintaan. Tarkkasilmäiset yleisurheiluniilot havaitsivat varsin pian, että kyseessä on nopea ja lahjakas oppija. Tuleva kova tekijä siis.

Palkittava tulikin rytinällä kilpailutapahtumiin ja tuloksena oli heti ensiyrittämällä piirinmestaruus. Hän kokeili rohkeasti uutta ja tuli mukaan myös viestijoukkueisiin uudeksi kovaksi lenkiksi. Myös Seuracupin finaalissa nähtiin radalla sellaista vauhtia, että palkittavasta on varmasti pitkään iloa LeKi-joukkueelle. Itse asiassa palkittavan ikäluokassa on Lempäälässä nähty samanlaista vauhtia edellisen kerran vuosikymmenen alussa.

Vuoden tulokas on Ainu Verho

 

Vuoden kehittyjä

Tänäkin vuonna seurassa on ollut eri ikäluokissa monia kovan kehitysharppauksen tehneitä urheilijoita, joten kilpailua tittelistä on. Lopullinen valinta ei lopulta ollut kuitenkaan vaikeaa.

Palkittava on aina ollut monipuolinen ja hyvä, mutta tällä kaudella hän teki tulostasossa valtavan harppauksen eteenpäin lähes lajissa kuin lajissa. Palkittavalta sujuu niin pika- kuin aitamatkat, hypyt, heitot, ottelut ja myös kävelyt. Eipä siitä lajivalikoimasta enää paljoa puutukaan, lähes kaikki siis onnistuu.

Kausi oli tulostenkin puolesta erittäin hieno. Kauden aikana palkittava saavutti 10 piirinmestaruusmitalia, oli Seuracupin finaalin lajivoittaja ja teki ikäluokkansa virallisissa lajeissa yhdeksän A-luokan tulosta. Lukema on LeKi-urheilijoista suurin tällä kaudella. Palkittavalta löytyy kotijoukoista urheiluun täysi tuki, joten tsemppiä jatkossa harjoitteluun!

Vuoden kehittyjä on Miika Niemelä

 

Vuoden tiimipelaaja

Palkitsemiskriteerit eivät ole kyseisen palkinnon osalta muuttuneet. Seuran ja joukkueen kannalta tärkeitä ovat ne urheilijat, jotka lähtevät aina mukaan ja tekevät sen mitä tarvitaan. Ja joskus jopa sen mitä ohimennen sivulauseessa pyydetään.

Palkittava on ollut pienestä pitäen yleisurheilussa mukana. Hän on aina osallistunut aktiivisesti ja rohkeasti kaikkeen mahdolliseen. Hän on joukkueen runkopelaajia, jonka varaan on ollut hyvä rakentaa. Lisäksi kun palkittava on menestynyt aina hyvin, niin joukkueen luottopelaajasta on todellakin kyse. Nuoresta iästä huolimatta palkittava on ehtinyt osallistumaan jo kahtena vuonna SM-viesteihin, vaikka on edelleen vielä ensi kaudellakin alaikäinen nuorimpaan sarjaan. Talvikausi palkittavalla menee hiihdon parissa, ja roolisiinä joukkueessa on pitkälti sama kuin yleisurheilussakin. 

Vuoden tiimipelaaja on Ella Noora Haapalehto

 

Vuoden sisulisätyttö ja -poika

Vuoden sisulisätytön ja -pojan palkinto on paitsi tämän kauden saavutuksista, niin myös kaikista menneistä sisulisävuosista. Molemmat palkittavat ovat olleet mukana yleisurheilussa pienestä pitäen.

Palkittava tyttö on yksi hienoimpia seuramme tarinoita. Se osoittaa, että aina ei tarvitse olla heti nuorena supermenestyjä, vaan hitaamminkin kiiruhtamalla ehtii saavuttaa paljon. Viiden vuoden takaisissa pm-maastoissa palkittava osoitti todellista urheiluhenkeä, kun hän kohteliaasti odotti lähtösuoralla eteen kaatuneen tytön pystyyn nousun, ja jatkoi vasta sitten matkaa joukon viimeisenä. Niistä kisoista on tultu pitkä matka ja kevään SM-maastoissa palkittava oli sarjassaan jo 18. Lisäksi kun joukkuekilpailusta tuli hopeaa, niin palkittava on yksi kauden SM-mitalistejamme. Upea tarina, upea nuori!

Palkittava poika on ollut mukana aina 9-sarjasta lähtien. Hän on ollut vuosittain myös seuramme kestomenestyjä, siitä osoituksena sisulisävuosien ajalta yhteensä 37 piirinmestaruusmitalia. Näiden lisäksi palkittava on ollut aina valmiina osallistumaan Seuracupin kiosihin sekä viesteihin niin maastossa kuin radalla, matkasta riippumatta. Kahden vuoden aikana palkittava on saavuttanut SM-kilpailuissa hyviä sijoituksia henkilökohtaisissa lajeissa sekä joukkuekilpailuissa kaksi Suomen mestaruutta! Monipuolinen urheilija ja vahva tekijä vuosien ajan!

Seura kiittää molempia palkittavia hienoista sisulisävuosista ja upeista elämyksistä! Hyvää matkaa eteenpäin niin elämässä kuin urheilussakin!

Vuoden sisulisätyttö on Emma Ranta ja sisulisäpoika Leevi Lampén

 

Vuoden monitaiturit

Vuoden monitaituripalkinnon kriteerinä on eri yleisurheilulajien suoritusten yhteismäärä. Palkinto jaetaan sekä tyttöjen että poikien sarjassa ja sen voi saada "urallaan" vain kerran. Viime vuosien palkittavista Iina, Niia ja Miika Niemelä keräsivät tänäkin vuonna eniten luokkasuorituksia, mutta eivät toistamiseen voi tätä palkintoa saada.

Vuoden monitaiturityttö oli kauden aikana ahkera kisaaja, sillä hän suoritti kesän kisasarjan kisoissa ihan jokaisen lajin. Hän on siis selkeästi tittelin arvoinen. Kaikkiaan näitä eri lajeja tuli suoritettua kauden aikana 16. Lisäksi hän juoksi maastokisat ja viestit eli oli ihan kaikessa mukana. Kaiken kukkuraksi hän ehti kannustamaan muita joka puolelle kenttää. Voi sitä energian määrää! Myös kasvutarina on hieno; maskotista monitaituriksi!

Vuoden monitaituripoika oli myös erittäin aktiivinen osallistuja kauden alusta aina kauden loppuun saakka. Kaikki lajit sujuvat ja onnistuvat, selvästikin monitaituri. Myös monitaituripoika keräsi yhteensä 16 lajisuoritusta. Palkittava on myös joukkuepelaaja, hänelle sopii rooli kuin rooli niin viestikisoissa kuin Seuracupissakin. Tämä vuoden Seuracupin finaalissa palkittava osoittikin poikkeuksellista venymiskykyä joukkueen eteen. Siitä vielä hatunnosto.

Vuoden monitaiturityttö on Helmi Rajamäki ja monitaituripoika Eelis Kuusjärvi

 

Vuoden juniorivalmentaja

Palkittava on nuoresta iästään huolimatta ollut yleisurheilussa mukana jo kauan. Ensin urheilijana, sitten ohjaajana ja nyt ottamassa ensiaskeleita valmennuksen maailmaan.

Palkittava on luonteeltaan erittäin rauhallinen. Hän tekee jämptisti, ja vähän enemmänkin, sen mihinkä ryhtyy tai lupaa. Palkittava henkilö täyttää reippaasti kaikki Nuori Suomi –juniorivalmentajapalkinnon kriteerit, sillä hän on esimerkillinen, innostava ja osaava.

Seuramme on saanut nauttia palkittavan tekemisestä jo useamman vuoden ajan. Matkan aikana hän on kouluttautunut myös liikunta-alan ammattilaiseksi. Tänä vuonna palkittava on ollut ohjaamassa, toimitsijatehtävissä, auttamassa lekiläisiä nuoria kisatapahtumissa ja monessa monessa muussa. Häneen ja hänen tunnollisuuteensa voi luottaa, ja hän ehdottomasti onkin yksi seuratoimintamme luottopelureita.

Seura toivoo jatkossakin saavansa toimia palkittavan kanssa, ja siihen on ilmassa hyvät merkit, kun myös valmennustyö on alkamassa.

Vuoden juniorivalmentaja on Johanna Tuominen

 

Vuoden seuratoimija

Vuosi sitten vuoden seuratoimijana palkittiin valmentaja. Silloin palkintoperusteluissa peräänkuulutettiin valmentajien arvostuksen kasvattamista. Seuramme tekee tässäkin parhaansa, sillä tänäkin vuonna kyseisen palkinnon saa jälleen valmentaja.

Tämä palkittava on tehnyt jo pitkän päivätyön yleisurheilun eteen Lempäälässä. Lajiin ja seuraan on tultu mukaan hyvin tyypillisellä tavalla eli omien lasten kautta. Kiinnostus ja osaaminen lajiin kasvoi, ja johti valmentajakoulutuksiin. Omien lasten ja seuran kannalta tapahtui parhaita mahdollisia asioita, sillä hyviä valmentajia ei ole koskaan liikaa.

Palkittava vei lajissa ensin oman jälkikasvunsa ikäluokkansa kärkeen. Jokusia vuosia sitten alkoi yhteistyö nuoren hyppääjäraakileen kanssa. Pitkäjänteinen ja nousujohteinen työ palkittiin tänä kesänä Kalevan kisojen pronssilla sekä Suomen ja Pohjoismaiden mestaruuksilla. Urheilijan tavoin myös valmentaja nousi lajissa valtakunnan eliittiin. Palkittava ja hänen osaamisensa onkin lajipiireissä erittäin arvostettua ympäri Suomea.

Palkittava on luonteeltaan positiivisessä mielessä aika vaatimaton, sillä hän ei tee suurta numeroa itsestään. Hän on kuitenkin sanavalmis humoristi, terävä kommentoija ja häntä voi luonnehtia myös termillä älykkö. Palkittava sopiikin hyvin meidän seuraan, sillä hän on siis tosi huipputyyppi!      

Vuoden seuratoimija on Pekka Koskinen

 

Huomionosoitus: Vuoden joukkue

Tänä vuonna palkitaan erikseen vuoden joukkue. Tämän vuoden SM-viesteissä saavutettiin seurahistoriamme paras sijoitus. Samalla kertaa myös yllätettiin valmentaja, jonka yleensä tarkat ennakkoarviot toteutuvat. SM-kisojen neljäs sija on upea saavutus ja tänä vuonna sen tekivät 17-sarjan 3 x 800 metrin viestijoukkue juoksujärjestyksessä Helmi Karjainen, Nora Kytäjä ja Milla Ala-Lahti!

 

Huomionosoitus: Vuoden sykähdyttävin hetki

Urheilussa sykähdyttäviä hetkiä voi olla monenlaisia. Se voi olla yksittäinen ja yllätyksellinen tai se voi koostua useammista muodostaen kokonaisuuden. Tällä kertaa kyse on useamman tekijän muodostamasta kokonaisuudesta.

Joskus urheilussa tapahtuu niin, että pienehköön seuraan sattuu samaan aikaan useampi kova tekijä samaan lajiin. Tällainen tilanne on nyt keskimatkojen osalta meillä LeKissä. Vaikkakin nuoret miehet ovat vielä sarjoihinsa alaikäisiä, niin ei se estä tekemästä kovaa tulosta. Aluemestaruusviesteissä pitkän viestin joukkue latoi tiskiin sellaisen ajan, että sillä rikkottiin kirkkaasti 10 vuotta vanha Hämeen piirinennätys. Sinänsä merkillinen saavutus, kun menneisyydessä kaikki on kuulemma aina ollut paremmin, etenkin miesten keski- ja kestomatkoilla. Koska nuoret miehet pääsevät vielä ensi vuonna samaan sarjaan, niin odotukset SM-viestien osalta ovat korkealla.

Vuoden sykähdyttävin hetki on M19-sarjan 3 x 800 metrin piirinennätys, jonka tekijät olivat juoksujärjestyksessä Leevi Keronen, Santtu Heikkinen ja Aleksi Kivelä!

 

Huomionosoitus SM-mitalisteille

Huomionosoituksen saavat kauden aikana SM-mitalin saavuttaneet neljä urheilijaa.

Ensimmäinen palkittava on todellinen joukkuepelaaja. Vaikka päälaji on suunnistus, niin hän tulee aina mahdollisuuksien mukaan auttamaan LeKi-joukkuetta. Tämä vuonna venyminen palkittiin maastojuoksun SM-joukkuehopealla.

Toinen palkittava on kova tekijä jo aikuissarjoja myöten. Tänä vuonna mitalitili kasvoi SM-maantiejuoksun hopealla ja SM-maastojen pronssilla.

Kolmas palkittava on monipuolinen tekijä, jonka parhaat meriitit löytyvät hyppylajeista. Tänäkin vuonna palkintokaappiin tuli henkilökohtainen SM-kulta ja -pronssi sekä joukkuekulta.

Neljäs palkittava on todellinen yleisurheilun ihmemies. Hän otti SM-pronssia lajissa, jota ei ole saanut Hakkarin kentällä edes harrastaa!

Huomionosoituksen saavat Rita Simola, Klaara Leponiemi, Manu Mäenpää ja Leevi Lipponen

 

Urheilun ystävät katsomosta -stipendi

LeKi Yleisurheilulla menee lujaa. Niin lujaa, että katsomossa ei tahdo tuolissa pysyä. Onniteltavia riittää ja SM-mitaleja tulee ihan Kalevan Kisoja myöten. Katosmolla on tapana muistaa kauden sankareita. Mieluisin vaikeus onkin, että on "liikaa" urheilijoita, joista pitää valita.

Tehtävä on vaikea. Monta urheilijaa on samassa maalikamerakuvassa, ja joista jokaisen voisi nostaa sadasosan muiden edelle. Pitkän harkinnan jälkeen juuri tuon sadasosan muita edellä on urheilija, joka maksoi ruotsalaisille potut pottuina juuri tuolla samalla erolla. Ruotsalaisille oli pitkään kostamatta se Lake Placidin olympialaisten pikamatkan kultamitalitaistelu, jossa Vasperi nöyryytti Mietaata samaisella erolla. Tänään palkittava teki tuon koston Ratinan nuorten maattelussa.

Muutoinkin loistavan kauden johdosta katsomopalkinnon saa tällä kerralla keskimatkojen juoksija Santtu Heikkinen. Huomiointi on yhtenä kannustuksena entistä kovempaan vauhtiin ensi kesänä.

 

Huomionosoitus: Seuracupin luottourheilijat

Huomionosoitukset tulevat monien vuosien Seuracup-urista. Nämä urheilijat ovat olleet tärkeissä rooleissa lähes koko 2010-luvun ajan Seuracupin LeKi-menestyksessä.

Ensimmäisen palkittavan ura alkoi vuonna 2011 kun urheilija oli 10-vuotias. Sen jälkeen Seuracup-ura on huikea ja monipuolinen. Palkittava osallistui vuosina 2012-18 eli seitsemänä vuotena peräkkäin Seuracupin kaikkiin alkukilpailuihin sekä edustajana finaaliin. Finaalilajivalimoima on noilta vuosilta mielenkiintoinen; pituus, moukari, 60m aj, 200m, 80m aj, 200m ja pituus sekä lisäksi sukkulaviesti. Alkukilpailuissa lajeja näiden lisäksi ovat olleet 60m, 100m, 80m aj, kolmiloikka, korkeus, kuula ja keihäs. Viimeinen Seuracup finaali päättyi nyt joukkueen kapteenina ensin voitonjuhliin, mutta lopulta kakkosijaan. Seuracup-matkalle mahtui silti kuusi finaalivoittoa.

Toinen palkittava on myös Seuracupin todellinen konkari ja hänen ura alkoi 9-vuotiaana vuonna 2010. Palkittavan finaalilajivalikoima on myös erittäin monipuolinen; kaksi kertaa 60m, kaksi kertaa seiväs ja kerran 1000m, jossa tuli myös lajivoitto. Näiden lisäksi palkittava on moninkertainen sukkulaviestin vielä. Myös alkukilpailuissa palkittava on ollut monissa lajeissa mukana. Tämäkin palkittava on voittanut finaalin kuusi kertaa ja tänä vuonna hän oli mukana taustavoimissa ja ohjaajatehtävissä finaalipäivänä. Kokonaisuuden kannalta erittäin tärkeä rooli sekin.

Molemmat palkittavat ovat olleet alkukilpailuiden seuran kovia pistelinkoja sekä Seuracupin finaalien luottourheilijoita koko joukkueelle ja joukkueenjohdolle. Kiitos näistä menestyksekkäistä vuosista, teitä tulee todella ikävä, sillä Seuracupin kisa-asut täytyy nyt jäädyttää teidänkin osalta.

Huomionosoituksen saavat Jasmin Juujärvi ja Johanna Ranta

---


 

Huomionosoitus: Vuoden aikuisurheilija

Suomen Aikuisurheiluliiton toiminnan iskulause ”liikuntaa koko elämänkaari” kuvaa osuvasti liiton toiminnan kohdistamista koko aikuisikäiseen väestöön ikärajoihin tuijottamatta. Myös Lempäälän Kisa Yleisurheilua edustavat "seniorit" ovat kauden aikana osallistuneet menestyksekkäästi eri kilpailuihin.

Palkittava on ikäluokassaan paitsi Suomen niin myös Pohjoismaiden kärkeä. Hallikauden menetyksenä oli kolme Suomen mestaruutta ja yksi hopea. Kesäkaudella PM-kisoista Ruotsissa tuli hopea ja kaksi neljättä sijaa. Kesällä syntyivät ennätykset 100 metrillä 11.89 ja 200 metrillä 24.13. Aika Kovaa menoa nelikymppiseltä!

Vuoden aikuisurheilija on Aku Kallio

 

Huomionosoitus: Vuoden ääni

Meillä jokaisella on intuitio, oma sisäinen äänemme, joka johtaa meitä eteenpäin elämässä. Sen sijaan LeKi Yleisurheilu löysi tänä vuonna oman uuden ulkoisen äänensä, joka vei kisatapahtumia eteenpäin.

Kuuluttajan rooli onkin kaikissa urheilu- ja yleisötapahtumissa merkittävä. Hän voi hyvällä osaamisellaan parantaa tapahtuman tunnelmaa sekä saada yleisön ja osallistujat viihtymään. Palkittava on kehittynyt tehtävissään jo varsin hyvälle tasolle, josta kertoo toimeksiannot myös naapuriseuran tapahtumiin ja vaikkapa kauden päättäjäisiin. Myös maajoukkueurheilijoilta on tapahtumissa kehuja herunut.

Seura kiittää ja kannustaa tällä huomionosoituksella erityistehtävän vapaaehtoista tekijää ja osaajaa. Palkittavasta kuullaan vielä!

Vuoden, tai toivottavasti useammankin vuoden, ääni on Juuso Petäjäsuo. Hänelle luovutetaan kuuluttajan parhaat kaverit eli kiikarit, tosin tyhjinä!

 

Vuoden sisulisäurheilija

Vuoden sisulisäurheilijan titteliä ei tänä vuonna helpolla saatu, sillä kaudella oli useita kovia onnistujia.

Palkittava oli viime vuoden tapaan ikäluokassaan aivan Suomen ehdotonta kärkeä. Maastojuoksukaudella plakkariin tuli piirinmestaruus, aluemestaruus ja Koululiikuntaliiton mestaruus. SM-kisoissa, vuotta sarjassaan nuorempana, tuli upean taistelun jälkeen pronssimitali sekä joukkuekilpailun hopeaa. Ratakaudella SM-mitalitili kasvoi hopea- ja pronssimitaleilla. Kausi toi siis kaikkiaan neljä SM-mitalia, kertakaikkiaan loistava suoritus. Loppukaudesta vielä Seuracupin finaalin lajivoitto, SM-viestien nelossija sekä yhtenä tekijänä mukana LeKin maastoviestin voittajajoukkueessa. Yhden johtopäätöksen voi myös tehdä: jos haluat pärjätä, niin ota palkittava joukkueeseesi.

Palkittava on monipuolinen lahjakkuus, sillä yleisurheilun lisäksi lajivalikoimaan ovat menestyksellä kuuluneet suunnistus ja hiihto. Palkittavan taustavoimista löytyy liikunta- ja urheilumyönteisyyttä. Se onkin tärkeää ja kantaa urheilijaa eteenpäin. Palkittavalla on ilmiselvästi kova tahto ja taito. Yleisurheiluniilolle yksi kauden hienoimpia hetkiä oli nähdä Perniön metsässä silmiähivelevän kaunista maastojuoksutekniikkaa. Saahan sitä kai herkistyä, kun urheilu liikuttaa niin monella tapaa.

Vuoden sisulisäurheilija on Nora Kytäjä

 

Vuoden urheilija

Tätä nykyä seuran vuoden urheilijan titteliin vaaditaan jo erittäin kovia meriittejä. Ja niitä kyllä saatiin.

Palkittava urheilija on seuratoiminnan näkökulmasta historiallinen tapaus. Edellisen kerran Kalevan kisojen mitali on lempääläläisen seuran edustajalle tullut vuonna 1994, jolloin Ari Pinomäki juoksi 400 metrin Suomen mestariksi. LeKi Yleisurheilulle aikuisten sarjojen SM-mitali on siis seurahistorian ensimmäinen.

Urheilijan näkökulmasta kausi oli erittäin menestyksekäs. Myös tulostasolla mitattuna palkittava nousi aivan uudelle tasolle ja korkeuksiin. Kauden saaliina oli uusi ennätys 211, Kalevan kisojen pronssimitali sekä ikäluokkansa Pohjoismaiden mestaruus, Suomen mestaruus ja hallikisojen hopeamitali. Hengästyttävä lista. Eikä tässä vielä kaikki, sillä sokerina pohjalla Lempäälän kunnan mestaruus 55 sentin erolla hopeamitalistiin! Viimeksi mainittu huikea saavutus teki varmasti hyvää urheilijan itseluottamukselle, vaikka ei sitä ole koskaan kovasti puuttunutkaan.

Urheilu on aina paikan päällä parasta. Mutta myös television välityksellä pystyi aistimaan tuuletuksessa sen vapautuneen onnistumisen riemun, kun ratkaisukorkeus ylittyi ensimmäisellä hypyllä. Siinä oli tunne kohdillaan, ja siitä urheilussa on perimmiltäänkin kyse, eli suurista tunteista. Tuon Kalevan kisojen mitalin soi sekä urheilijalle että valmentajalle enemmän kuin mielellään. Kaudesta jäi kuitenkin ehkä myös vähän hampaankoloon, joten motivaatio on varmasti kohdillaan mentäessä kohti uusia tavoitteita.

Aika kuluu nopeasti. Vielä eilen tämä palkittava urheilija oli pikkupoika LeKin urheilukoulussa osallistuen monipuolisesti yleisurheiluun. Tänään hän on Kalevan kisojen palkintopallilla ja moninkertainen nuorten SM-mitalisti. Meidänkin seurassa kaikki on mahdollista. Aika sykähdyttävää vai mitä?

Vuoden urheilija on Matias Mustonen

  

 
 
LiiteKoko
Kauden päätös 2018.pdf4.36 MT
Sisulisä pm-mitalistit 2018.pdf37.6 Kt
Seurakisat ja kisaliiga 2018.pdf28.6 Kt
Sisulisä A-lk 2018.pdf30.42 Kt
Stipendit ja pokaalit.pdf27.6 Kt
LeKi-ennätykset 2018.pdf30.78 Kt