LeKi YU sai seuratukea toiminnan kehittämiseen vuosille 2018-2019

Ministeri Sampo Terho myönsi keväällä 2018 neljällesadalle hankkeelle seuratukea. Seuratuen tavoitteena on mahdollistaa lapsille ja nuorille liikunnan harrastaminen ohjatussa seuratoiminnassa ja laskea harrastamisen kustannuksia. Avustukset myönnetään Veikkauksen tuotosta. LeKi YU oli yksi tukea saaneista seuroista.

Seuratuen tarkoituksena on tukea paikallista seuratoimintaa sekä liikunnallisen elämäntavan edistämiseksi tehtävää työtä. LeKi YU on mahdollistanut jo useamman vuoden ajan yleisurheilun harrastamisen Lempäälässä. Tuen avulla pystytään edelleen kehittämään matalan kynnyksen harrastusyhteistyötä lähialueen yleisurheiluseurojen kanssa, jatkamaan toimintaa urheilukentän remontista huolimatta sekä kouluttamaan uusia ohjaajia tuleville vuosille. Myös vapaaehtoisten toimijoiden määrän lisääminen on tavoitteena.

LeKi YU:n talviyleisurheilukoulut alkavat taas syyskuussa Lempoisten koulun hallilla. Kesälle 2019 pitää löytää Hakkarin kentän remontin vuoksi vaihtoehtoisia harjoitus- ja kilpailukenttiä. Tässä lähikuntien kanssa tehtävä yhteistyö on ensisijaisen tärkeää.