Talkooväen päätöstilaisuus

Aika: 
12.10.2018 - 18:00
Paikka: 
Lempoisten uimala

Ohjaajien, valmentajien, toimitsijoiden ja muun talkooväen kauden päätöstilaisuus ja saunailta


Pe 12.10.18 klo 18

Lempoisten uimala, Nokkatie 5

Ruoka- ja juomatarjoilu
Bändimusiikkia
Sauna lämpimänä (oma pyyhe mukaan)

Ilmoittautuminen su 7.10.18 mennessä

saija.salovaara@lekiyu.net tai tekstarilla p. 040 124 2466

 

Ilmoitathan samalla myös mahdolliset ruoka-ainerajoitteet.


 

Hei,

Hienosti sujunut kesä on tarvinnut jälleen taakseen monia ohjaajia, valmentajia, toimitsijoita ja muuta talkooväkeä, jotta seuran tärkeimmät henkilöt eli urheilukoululaiset ja urheilijat ovat saaneet harrastaa ja kilpailla tänäkin vuonna.

Ilman juuri sinua moni harjoitus, kilpailu ja tapahtuma olisi jäänyt puolitiehen

Oletkos koskaan huomannut ajatella, että osallistumisesi mahdollistaa kiinnostuksen yleisurheiluharrastusta kohtaan, seuran monipuolisen toiminnan ja hyvän maineen onnistuneiden kisojen järjestäjänä? Tämä kaikki näkyy mm. urheilukoululaisten osallistuja- ja siten myös kilpailevien lasten ja nuorten määrissä. Nämä asiat tietysti auttavat saavuttamaan menestystä niin kisakentillä kuin myös seuratasolla. Tällöin myös saadaan aikaiseksi positiivinen kierre, joka kantaa hedelmää joka vuosi.

Seurojen menestys perustuu suurelta osin vapaaehtoisten halukkuuteen ja intoon toimia lasten, nuorten ja seuran hyväksi. Lempäälän Kisa Yleisurheiluun on ollut onni saada mukaan monia aktiiveja, jotka ovat mahdollistaneet laadukkaan ja sujuvan toiminnan tälläkin kaudella, harjoittelun ja kilpailujen erityisjärjestelyistä huolimatta. Tänä kesänä Lempäälän Kisa Yleisurheilu onkin ollut hienosti edustettuna paitsi urheilijoiden, niin myös oman taustaväen osalta naapurikentillä. Erityiskiitos siitä!

Seuraava tärkeä yhteinen ponnistus on joulun kuusimyynti, jonka tuotto menee lyhentämättömänä LeKi Yu:n lasten ja nuorten hyväksi. Toivottavasti myös tähän saadaan mukaan monia vapaaehtoisia myyjiä.

Lämmin kiitos kesäkaudesta 2018!

Lempäälän Kisa Yleisurheilun johtokunta