Kesäliiga 3. osakilpailu / Toijala

Aika: 
17.06.2018 - 13:00
Paikka: 
Toijala

Lisätiedot

http://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=21572

Nämä Kesäliigan kisat hoidetaan yhteistyössä kuuden seuran kesken. LeKi Yleisurheilu on yksi niistä seuroista ja toivomme meiltäkin löytyvän apua toimitsijatarpeeseen. Alla Akaan Seudun Nuorisokisojen "kutsukirje" toimitsijoille/apulaisille. Ilmoittautumiset Kirsille mielellään ensi tiistaihin 12.6. mennessä.

 

Moi kaikille!

Toijalan Vauhti järjestää sunnuntaina 17.6. Akaan Seudun Nuorisokisat yhteistyössä Akaan Seudun kanssa. Kilpailu alkaa klo 13:00 Akaan keskusurheilukentällä (Kurkelantie 10 tai Sontulantie 9, Akaa) ja lajeina juoksujen lisäksi pituus, kuula, keihäs, korkeus ja pallonheitto. Kioskikin kaipaa auttavia käsiä. Tai jos tietokoneen naputtelu kiinnostaa, kansliassa ja tulospalvelussa olisi sitä hommaa tarjolla.

Jos pääset helpottamaan kroonista "työvoimapulaamme", ilmoittauduthan minulle (kirsi@kirsilla.com) tiistaihin 12.6. mennessä. Kerro myös, jos haluat/ei halua johonkin tiettyyn lajiin/tehtävään. Nuorisokisathan on myös uuden kesäliigan osakilpailu, joten tervetuloa yhteistyöseurat mukaan:).

Kisaviikon perjantaina lähetän kaikille tulijoille toimitsijalistan, josta selviää tehtävät ja tarkemmat aikataulut. Tehtäviähän voi vaihdella, kunhan kaikki tulee hoidettua :) Ja kioskin takaovella on kaikille ahertajille välipalaa tarjolla.

Kiitos jo etukäteen ja tervetuloa!

T: Kirsi Huilla/Toijalan Vauhti