LeKin Yleisurheilumestaruuskisat

Aika: 
03.08.2017 - 18:00
Paikka: 
Hakkarin urheilukenttä

LeKi Yleisurheilun järjestämät LeKin mestaruuskilpailut yli 9-vuotiaille ja seurakisat 5-7-vuotiaille pidetään torstaina 3.8.2017 klo 17.30 Hakkarin urheilukentällä.

Kesän viikkokisat ja seuran mestaruuskilpailut ovat osa OmaSp –viikkokisacupia, ja tämä kisa on viimeinen, jossa pisteitä voi kerätä.

Sarjat ja lajit:

M/N: 100m, 400m, kuula
P/T15: 100m, 400m, kiekko
P/T13: 60m, 400m, 3-loikka
P/T11: 60m, 400m,keihäs
P/T9: 40m, 400m, korkeus
T/P7: 40m, pituus
T/P6: 40m, pituus
T/P5: 40m, pallo
 
Huom! Kenttälajeissa 4 suoritusta, paitsi T/P6 & T/P7 pituus 3 suoritusta.
 
P/T5-sarjasta ylöspäin järjestetään kesän aikana neljät viikkokisat ja LeKin mestruuskilpailut (8.6., 17.6., 13.7., 27.7. ja 3.8.), joissa pääsee kilvoittelemaan itsensä tai kavereiden kanssa oikeiden yleisurheilukisojen tunnelmassa. Kisoissa on tänäkin kesänä mukana lekiläisten lisäksi suuri joukko urheilijoita eri puolilta Hämeen piiriä ja Suomea. Houkuttimena ovat mm. monipuolinen lajivalikoima, sähköajat ja tuulimittaus. Seuran omat viikkokisat ovat oleellinen osa kesäkauden urheilukoulua.

Kesän viikkokisat ja seuran mestaruuskilpailut muodostavat OmaSp –viikkokisacupin, jossa kerätään pisteitä osallistumisaktiivisuuden ja menestyksen perusteella. Sarjojen (P/T5 - P/T15) kolme parasta sekä kaikki vähintään yhteen kisaan osallistuneet LeKi Yleisurheilun urheilukoululaiset, nuorisovalmennusryhmäläiset tai jäsenet palkitaan urheilukoulun päätöstilaisuudessa 29.8.

OmaSp viikkokisacupin pistelasku

Osallistuminen kilpailuun: 5p / laji
Sijoituspisteet lajien kolmelle parhaalle:  1. = 4p, 2. = 2p ja 3. = 1p
Lisäpisteet aktiivisuudesta: Mikäli osallistut kilpailussa oman sarjasi kaikkiin lajeihin +5p

 

ILMOITTAUTUMINEN:
Ilmoittautua voi suoraan kilpailukalenteriin, kunhan yleisurheilulisenssi on voimassa = nimi näkyy urheilijalistalla. Nuoremmille urheilukoululaisille lisenssi hankitaan seuran toimesta, kun urheilukoulu on maksettu. LeKin yleisurheilukoululaisille ei ole ilmoittautumismaksua, eikä "LeKi perheen" jäsenille.
Ilmoittautuminen kilpailukalenterin kautta: 8-15v (sekä miehet ja naiset) sekä nuoremmat tai urheilukoulun aikana tai paikan päällä klo 16.30 - 17.00. (Huom. Ilmoittautuminen kilpailukalenterin kautta vaatii lisenssin).
 
AIKATAULUT:
Aikataulut löytyvät Kilpailukalenterista ilmoittautumisen yhteydessä. Aikataulu on ohjeellinen, joten ajat voivat poiketa ilmoitetusta, sillä lajit pyritään aloittamaan heti, kun kilpailijat ja suorituspaikat ovat vapaat.
 
PALKINNOT:
Kilpailussa jaetaan palkinnot 3 parhaalle LeKi perheeseen kuuluvalle (Yleisurheilu, hiihto, jalkapallo, jne). Tämä on myös osa viisiosaista OmaSp -viikkokisacupia. OmaSp-viikkokisacupin pistelasku uudistetaan tulevalle kaudelle. Osallistumisaktiivisuuteen perustuva pistelasku ja palkitsemiskriteerit infotaan tarkemmin kevään aikana.
 
TOIMITSIJAILMOITTAUTUMINEN:
Jotta kilpailut saadaan vedettyä jouhevasti läpi tarvitsemme vanhempien apua eri toimitsijatehtäviin. Näissäkin kilpailuissa on tarvetta yli 60:lle vapaaehtoiselle, joten käy katsomassa, mitä tehtäviä on vapaana ja ilmoita itsesi toimitsijaksi kätevästi oheisella lomakkeella tai sähköpostitse hannu.niemela@lekiyu.net.
 
Ohjeita toimitsijoille sekä Lasten Yleisurheilusäännöt -tiedostoista löytyy tietoja eri lajien toimitsemiseen.
 
Kisakahvio avoinna, tarjolla mm. maistuvia makkaroita ja muurinpohjalettuja!
Tervetuloa kisaamaan Hakkariin! Kaikki rohkeasti mukaan, niin ensikertalaiset kuin kokeneetkin!

 

Yhteistyössä mukana