Ammatillisen koulutuksen henkilöstö kisaa Lempäälässä

 

Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto, SAKU ry on valtakunnallinen liikuntajärjestö, jonka jäseniä ovat ammatillisen koulutuksen järjestäjät. Liiton tarkoituksena on jäsenistön hyvinvoinnin edistäminen ja yhteisöllisyyden rakentaminen ammatilliseen koulutukseen liikunnan ja kulttuurin keinoin. SAKU ry toteuttaa tarkoitustaan järjestämällä jäsenyhteisöjensä opiskelijoille sekä henkilöstölle liikunnan ja kulttuurin tapahtumia, kilpailuja sekä koulutustilaisuuksia.

Yksi henkilöstölle suunnatuista kilpailutapahtumista on vuosittain syyskuun alussa viikonloppuna järjestettävät kaksipäiväiset kesäkisat. Kesäkisoja on järjestetty vuodesta 1953. Vuonna 2007 kesäkisat järjestetään 1. - 2.9. Lempäälässä Hakkarin liikuntakeskuksessa. Tapahtumassa ovat mukana yleisurheilu, suunnistus, petankki, beach volley ja tennis. Osanottajia tapahtumassa on noin 300.

Vaikka tapahtumassa kilpaillaan ammatillisen koulutuksen mestaruuksista, kyseessä on yhteishenkeä kohottava, iloinen urheilutapahtuma, joka kannustaa kaikkia osallistumaan ja kokemaan onnistumisen iloa. Mukaan mahtuu hyviäkin tuloksia, mutta kisoista on ryppyotsaisuus kaukana.

Haluan jo etukäteen kiittää Lempäälän Kisan yleisurheiluväkeä yhteistyöstä kisojen yleisurheiluosuuden järjestelyissä. Tehdään yhdessä hyvät kisat Lempäälässä!

 

Tellervo Tarko

SAKU ry:n toiminnanjohtaja