Ennätykset

Tilastot päivitetty 21.7.2022

LeKin ennätyksiin ovat kelvollisia SUL:n kalenterikilpailuiden lisäksi mm. kunnanmestaruuskisoissa ja koulujenvälisissä yu-kisoissa tehdyt tulokset. Koulujen omissa kisoissa, urheilukoulussa yms. epävirallisissa yhteyksissä tehdyt tulokset eivät ole ennätyskelpoisia. 
 
Pikamatkojen ja pituussuuntaisten hyppyjen tulokset ovat ennätyskelpoisia vain, jos tuulilukema on mitattu (max 2,0 m/s). Huom! 13-sarjassa ja sitä nuoremmissa tuulilukema ei ole pakollinen (SUL: Lasten yleisurheilusäännöt, 2006) 
 
Varsinkin hallitilastot ovat puutteelliset, mutta voit auttaa asiaa "ilmiantamalla" tiedossasi olevia ennätyksiä. 
Jos löydät virheitä tai sinulla on lisätietoja (päiväys, paikka, ottelulajit, välineiden paino yms.), ilmoita niistä Timolle osoitteeseen timo.reunanen@lekiyu.net  

Uusimmat, kesällä 2022 ja hallikaudella 2021-22 tehdyt ennätykset erottuvat tilastoista punaisella.

Huom! LeKi-halliennätystilastot menevät nyt myös syntymävuoden mukaan. Huomioitava on, että Tilastopajan tilastoinnissa syyskaudella hallissa tehdyt tulokset kirjautuvat seuraavat vuoden tuloksiin.   

-----

Tilastoihin on tullut muutoksia vuoden 2011 aikana. Yleisen käytännön mukaan ennätystilastoihin on lisätty N22- ja M22-sarjat. Lisäksi ennätystilastoinnissa nuorten ja aikuisten sarjojen kirjauskäytäntö on muuttunut. Yleisten sarjojen (N/M) osalta seuraennätyksen tekijä voi olla minkä ikäinen tahansa. Samoin nuorten sarjoissa (17-19-22) seuraennätys voi olla samaan aikaan useammassa eri sarjassa saman tekijän/tuloksen hallussa. Sisulisäikäisten ennätysten osalta kirjauskäytäntö on pysynyt samana. Tällöin ennätys voi olla hallussa vain ko. sarjassa, ei samaan aikaan vanhemmissa sarjoissa, vaikka tulos sen edellyttäisikin.