Vattenfall Seuracup finaali 3.9.2016 / matkajärjestelyt ja joukkue

Tervetuloa Vattenfall Seuracupin Giga-sarjan finaaliin!

Tämän vuoden finaali järjestetään lauantaina 3.9.2016 Valkeakoskella Apian kentällä. Tapahtuman järjestävänä seurana on Valkeakosken Haka. Lisätiedot seuran Vattenfall Seuracupin sivuilta. Urheilupäivä huipentuu Ratinan stadionilla Suomi-Ruotsi maaotteluun.

URHEILUKOULUN TALVIKAUDEN 2016-17 ILMOITTAUTUMINEN AVATTU

Lempäälän Kisa Yleisurheilulla on tulevana syys- ja talvikautena jälleen monipuolista liikuntatoimintaa tarjottavana.

Talven yleisurheilukoulu on tarkoitettu 5-15 v. lapsille ja nuorille.

LeKin yleisurheilumestaruuskilpailut to 25.8.

LeKi Yleisurheilun järjestämät LeKin mestaruuskilpailut yli 9-vuotiaille ja seurakisat 5-7-vuotiaille pidetään torstaina 25.8.2016 klo 17.30 Hakkarin urheilukentällä.

Kesän viikkokisat ja seuran mestaruuskilpailut ovat osa OmaSp –viikkokisa-cupia, jossa kerätään pisteitä osallistumisen ja menestyksen perusteella, ja tämä kisa on viimeinen, jossa pisteitä voi kerätä.
Sarjojen kolme parasta sekä kaikki vähintään yhteen kisaan osallistuneet LeKin urheilukoululaiset palkitaan urheilukoulun päätöstilaisuudessa tiistaina 30.8.

LeKin yleisurheilumestaruuskilpailut to 25.8. - Toimitsijailmoittautuminen

Lempäälän Kisan yleisurheilumestaruuskisat järjestetään Hakkarissa torstaina 25.8. klo 17.30 alkaen.

Kilpailujen onnistunut järjestäminen vaatii useita vapaaehtoisia toimitsijatehtäviin, ja niihin voit ilmoittautua oheisella lomakkeella. Ole hyvä ja katso aluksi alta (vieritä alas), mitkä toimitsijatehtävät ovat vapaina. Valitse sitten tehtävä, johon haluaisit osallistua ja täytä kenttään oma nimi ja paina "Lähetä/Submit" painiketta. Voit halutessasi valita useita eri tehtäviä, jos ne eivät ajallisesti mene päällekkäin.

Nuorten 14/15 ja 16/17 SM-kisat; Viisi mitalia, Venla Ranta ja Pinja Kianta mitalistit henkilökohtaisissa lajeissa!

Nuorten 16/17 sekä 14/15 sarjojen SM-kilpailut urheiltiin 19.-21.8.2016. Vanhemmat ikäluokat kisasivat Kajaanissa ja nuoremmat Hämeenlinnassa. Lempäälän Kisa Yleisurheilusta kisoissa oli iso joukko eli kaikkiaan 16 urheilijaa. Myös menestys oli jälleen hienoa, tuloksena yhteensä viisi mitalia; yksi kulta sekä kaksi hopeaa ja pronssia. Mitalien lisäksi tuli useita sijoituksia pistesijoille 4-8.

14/15- ja 16/17-vuotiaiden SM-kisat 19.-21.8.2016; LeKi-ennakko

Tulevana viikonloppuna 19.-21.8. kisataan jälleen nuorten SM-kisoja. Nuoremmat eli 14- ja 15-vuotiaat ratkovat mitalit Hämeenlinnassa, kun taas 16- ja 17-vuotiaat matkaavat Kajaaniin. Lempäälän Kisa Yleisurheilusta on matkassa iso joukko eli kaikkiaan 16 nuorta urheilijaa.

Lekiläiset urheilijat / lajit

Suomi voittoon 19v pohjoismaisessa nelimaaottelussa; Kuusiniemi ja Mustonen kisasivat Suomen joukkueessa!

Suomi voitti 19-vuotiaiden pohjoismaisen nelimaaottelun Islannin pääkaupungissa Reykjavikissa 13.-14.8.2016. Suomi voitti ylivoimaisesti sekä mies- että naisjunioreiden maaottelun.

Sisulisäviestit; 41 LeKi-urheilijaa, 20 joukkuetta, 10 mitalia!

Sisulisäviestit juostiin 13.8.2016 Forssassa. Mukana tänä vuonna oli kaikkiaan 20 LeKi Yleisurheilun joukkuetta, joissa juoksijoita yhteensä oli 41. Joukkuehenki oli jälleen erinomaista ja se näkyi hienosti kisapaikalla! Hieman kosten nihkeässä säässä tunnelma LeKi-teltassa pysyi myös koko ajan korkealla!

LeKi Yleisurheilu alkukilpailujen ykkösenä Vattenfall Seuracupin finaaliin 3.9.2016 Valkeakoskelle!

Hämeen seurojen järjestys Vattenfall Seuracupissa ratkesi 9.8.2016 Nokialla käydyssä seuraottelussa. Toisen osakilpailun paras oli totutusti Tampereen Pyrintö, mutta Lempäälän Kisa Yleisurheilu sijoittui hienosti toiseksi. Kokonaiskilpailussa (kaksi osakilpailua) LeKi Yleisurheilu oli jälleen piirin toiseksi paras seura!

Kokonaisuutena koko LeKi-joukkue urheili tasaisesti erinomaisella tasolla ja kaikki viestijoukkueet onnistuivat hienosti. Näin yhdessä onnistuen, lopputuloskin on aina hyvä.

Laji-illat jatkuvat 11.8. (korkeus ja pitkät matkat)

Urheilukoulun kesäkauden 2016 toiseksi viimeinen laji-ilta pidetään Hakkarin kentällä to 11.8 klo 18.00-19.30. Lajeina tällä kertaa korkeus ja pitkät matkat (ja osaksi harjoitellaan myös sisulisäviestin vaihtoja joukkueittain).

Sellainen pieni erikoisuus mitä laji-illoissa ei ole LeKi YU:n historiassa käyty on, että pitkissä matkoissa harjoitellaan ensimmäistä kertaa estejuoksua. Koska kentällä on nyt vesiestekin kunnossa (ja vesiesteessä pitäisi olla myös vettä), onnistuu nyt myös sen harjoittelu.

Julkaise syötteitä