Seiväskoulu starttaa 30.10.2020 Pirkkahallissa

Tampereen seiväskoulu käynnistyy jälleen viikolla 44. Ensimmäinen kerta perjantaina 30.10.2010 on ilmainen tutustumiskerta. Lisätiedot löytyvät esitteestä.

Kesän lajikarnevaalit heinäkuun alussa – Lempäälässä kolmen lajin hyppykarnevaali!

Yleisurheilun yksilölajien lajikarnevaalit järjestetään ensi kesänä 1.–4. heinäkuuta. Moniottelukarnevaalit pidetään jo keväällä Liikuntakeskus Pajulahdessa (1.–3.4. 2021). Kesän lajikarnevaalien tulokas on pituus -ja korkeushyppääjien sekä kolmiloikkaajien yhteinen hyppykarnevaali. Se järjestetään Lempäälässä. Karnevaalin organisoi Yliastujat ry yhdessä Lempäälän Kisa Yleisurheilun kanssa.

Yleisurheilulisenssit

Uusi lisenssikausi on alkanut. Poikkeavan tilanteen vuoksi vuonna 2020 ostettujen lisenssien voimassaoloaikaa on jatkettu. Huomioi lisenssiä hankkiessa seuraavat asiat:

Kauden 2020 päättäjäis- ja palkitsemistilaisuus

Yleisurheilukauden 2020 palkitsemis- ja päätöstilaisuus oli sunnuntaina 18.10. Moision koululla. Lempäälän Kisa Yleisurheilu tarjosi jälleen kakkukahvit menestyksekkään kauden päätteeksi ja Seuracupin voiton kunniaksi!

Klaara Leponiemi juoksi puolimaratonin SM-pronssia!

Kilpailukausi SM-kisojen merkeissä päättyi maantiejuoksuihin 10.10.2020 Vantaalla.
 
Ilman mitalia ei jääty tälläkään kertaa kun Klaara Leponiemi otti puolimaratonin SM-pronssia ajalla 1.18,28.

Maastot päättivät sisulisäikäisten pm-kisakauden; Ella Noora Haapalehto ja Eero Ranta mestareita, LeKi Yleisurheilulle 13 mitalia!

Poikkeuksellinen ja erilainen kisakausi päättyi myös sisulisäikäisten pm-kisojen osalta. Kangasalla Kyötikkälän maastoissa 3.10. oli tällä kertaa 25 LeKi Yleisurheilun edustajaa.

Haku piirileiritykseen 2020-21

HÄMSY:n PIIRILEIRITYS 2020-21
Viimeinen hakupäivä 7.10.2020

Piirileiritys on tarkoitettu 12- 15 -vuotiaille (vuosina 2005-08 syntyneille) urheilijoille sekä heidän valmentajilleen.
Piirileiritys koostuu leiripäivistä minkä lisäksi 13-15-vuotiaille kolmen piirin yhteisistä alueleireistä Eerikkilän Urheiluopistolla; loka- ja toukokuussa (Huom. v. 2008 syntyneet leiritykseen valitut urheilijat eivät ole mukana alueleireillä).

Joukkuekultaa ja -pronssia Kurikan SM-maastoista!

SM-maasto juostiin 27.9.2020 Kurikassa. LeKi Yleisurheilun edustajia oli mukana kaikkiaan 14, joista eri sarjoihin syntyi myös neljä joukkuetta. Tuloksena oli kaksi joukkuemitalia, kultaa ja pronssia!

Alueellisen keihäs- ja seiväskoulun päätöskisat 26.9.2020 / tulokset

Kauden viimeiset kisat järjestettiin Hakkarissa 26.9. Alueellisen keihäs- ja seiväskisan osallistujat sekä vieraat kauempaakin saivat kisailla mitä parhaimmissa olosuhteissa.

Maastoviestin voitto neljännen kerran peräkkäin Lempäälään!

Tammelan Ryske järjesti jo toisena vuonna peräkkäin sisulisämaastoviestin, joka kisattiin 24.9.2020 Liikuntakeskuksen alueella. Tänä vuonna oli mukana 13 joukkuetta, joka oli kolme vähemmän kuin vuosi sitten. Kun osallistujista kolme joukkuetta oli Tampereen Pyrinnöstä, kolme Lempäälän Kisa Yleisurheilusta ja kaksi Urjalan Urheilijoilta, niin koko muusta Hämeen piiristä oli saatu jalkeille vain viisi joukkuetta. Itse kisatapahtuma oli jälleen erittäin nopea, kun voittoaika oli vain hieman yli 26 minuuttia. 

Julkaise syötteitä