Hippokisat siirtyvät; tapahtuma järjestetään ma 2.8.2021

Hippokisat oli tarkoitus pitää kevätkauden alussa maanantaina 17.5. Tapahtuma on siirtynyt ja uusi ajankohta on ma 2.8.

Nokian sisulisämaastojen uusi ajankohta la 22.5.2021

HämSY:n sisulisämaastot ovat Nokialla lauantaina 22.5.2021. Kisat siirtyivät koronarajoitusten vuoksi helatorstailta ko. ajankohtaan.
 
Ilmoittautumiset sisulisämaastoihin viimeistään tiistaina 19.5. suoraan Kilpailukalenteriin. Seura maksaa LeKi Yleisurheilun edustajien osallistumismaksut.

KESÄN URHEILUKOULURYHMIIN ILMOITTAUTUMINEN!

LeKi Yleisurheilun 2-15 -vuotiaiden kesän urheilukouluryhmissä koetaan vauhdikasta menoa, yhdessäoloa ja onnistumisen elämyksiä!
 
Ilmoittautuminen yleisurheiluleikkikouluun kesä 2020

HUOM! YLEISURHEILULEIKKIKOULUN RYHMÄT (AIKUINEN-LAPSI (2-4 V), VIHREÄ (4-5 V) JA KELTAINEN (6-7 V)) OVAT VALITETTAVASTI TÄYNNÄ JA ILMOITTAUTUMINEN SULJETTU, voit ilmoittautua jonoon odottamaan vapautuvaa paikkaa (valitse kohdassa Ilmoittautuminen ryhmään).

Kunnanmestaruusmaastot 10.5. / tulokset

Kevään kolmansiin ja samalla viimeisiin Hakkarin maastojuoksukisoihin osallistui 86 juoksijaa. Samassa yhteydessä kisattiin Lempäälän kunnanmestaruusmaastot!
 

Noname Lekishop on auki ja seuravaatteita tilattavissa 6.-10.5.

Lempäälän Kisa Yleisurheilu ja Noname ovat yhdessä suunnitelleet seuramalliston koko yleisurheiluväelle vuodesta 2015 alkaen.

Seura-asuja voi tilata verkkokaupasta 6.-10.5. välisenä aikana, jonka jälkeen tilaus lähtee eteenpäin. Tilausvaatteiden toimitusaika on n. 6-8 viikkoa.

Ennakkokatsaus; SM-maastot Joensuussa 9.5.2021

SM-maastot ovat sunnuntaina 9.5.2021 Joensuussa Laulurinteen maastoissa. Kisojen järjestelyistä vastaa Joensuun Kataja.
 
LeKi Yleisurheilusta on ilmoittautunut mukaan 15 edustajaa. Kussakin sarjassa on myös kolmen juoksijan muodostama joukkuekilpailu, ja paremmuusjärjestys niissä ratkaistaan sijoituspisteiden mukaan. LeKi Yleisurheilulta löytyy joukkue myös neljään sarjaan.

Viikkomaastot 3.5. / tulokset

Kevään toiset Hakkarin maastojuoksukisat keräsivät mukaan 78 osallistujaa. Seuraavan kerran samoilla reiteillä juostaan taas viikon päästä maanantaina 10.5. klo 18 alkavassa kisassa. Samassa yhteydessä kisataan Lempäälän kunnanmestaruusmaastot!

TULOKSET / MAASTOJUOKSUT 3.5.

Emma Ranta ja Leevi Keronen Hakkarin pm-maastojen mestarit!

Hakkarissa kisattiin 28.4. HämSY:n pm-maastot 60 kilpailijan voimin. Eniten osallistujia, yhteensä 15, oli kotijoukkue LeKi Yleisurheilusta. Kotijoukkue oli myös mitalitilaston paras kahdeksalla mitalillaan.

Viikkomaastot 25.4.2021 / tulokset

Kahden vuoden tauon jälkeen Hakkarissa oli kevään maastojuoksut! Kaikkiaan mukana oli 52 kisaajaa. Ratamestari oli tehnyt jälleen monipuoliset ja ihan uudet reitit! Seuraavan kerran samoilla reiteillä juostaan maanantaina 3.5. klo 18 alkavassa kisassa,

TULOKSET / MAASTOJUOKSUT 25.4.

Julkaise syötteitä